Nova vest
Košarka 13

18.10.2024.

13:13

Madar ima ponudu da promeni klub

Izraelski plejmejekr Jam Madar mogao bi uskoro da se preseli u domovinu i zaigra za Hapoel iz Tel-Aviv koji mu je već poslao ponudu i bolji ugovor.

Izvor: Skaj Sports

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Izraelski mediji tvrde da trener Hapeola Stefanos Dedas želi promenu na mestu drugog plejmejkera, a Madara vidi kao alternativu Amerikancu Džou Reglandu, za kojeg se kaže da se seli u Hapoel Holon.

Hapoel je ove sezone prilično osnažio roster, stigli su Bruno Kaboklo, Ben Bentil, Džonatan Motli, iz NBA je stigao Patrik Beverli, pa je novac najmanji problem za ovaj klub.

Sve što je u ovom trenutku potrebno klubu je Madarovo "da" kako bi se posao realizovao.

Igrajte se sa nama – Euroleague selektor


Bivši plejmejker Partizana koji igra treću evroligašku sezonu u trećem klubu, prelaskom u Hapoel bi možda izgubio reputaciju evroligaškog plejmejkera, ostao bi, makar na neko vreme, bez jačih utakmica, ali bi sa druge strane dobio daleko više prostora da igra, veću ulogu u timu koji pretenduje da se plasira u elitno takmičenje.

Hapoel posle četiri runde Evrokupa ima tri pobede.

Izraelski mediji prenose da je menadžment izraelskog kluba već obavio pregovore sa porodicom igrača i da se sada samo čeka njegov odgovor.

Madar ove sezone u dresu Bajerna u proseku po meču u Evroligi igra 11:46 minuta i beleži 4,3 poena i 2,3 asistencije.

 

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

1 h

Novo Sport Video Menu