Nova vest
Košarka 34

24.9.2024.

19:47

Skupština Partizana održana: "Dugovi su sanirani"

U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan StevanovicStarsportphoto

Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24. 
 
Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan , predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.  
 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


 
Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.  
 
Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan.
 
Ostvarenje jednog od poslovnih ciljeva je sa delegatima Skupštine i članovima Upravnog odbora podelio predsednik Partizana Ostoja Mijailović:
 
"Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro", poručio je Mijailović.
 
Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve", o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i pptpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković.
 

Podeli:

Komentari 34

Podeli:

Boks

"Revanš? Ko plati više"

Engleski bokser Danijel Duboa, koji je u subotu pobedio Entonija Džošue i zadržao titulu u teškoj kategoriji, izjavio je da bi voleo revanš protiv Džošue ili Oleksandera Usika.

B92.sport

23:45

43 min

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

16 h

Novo Sport Video Menu