Nova vest
Košarka 0

23.9.2024.

19:23

Bonga otkrio šta Željko traži od igrača Partizana VIDEO

Isak Bonga, košarkaš Partizana, razgovarao je sa novinarima o novom timu i treneru Željku Obradoviću.

Autor: B92.sport

B92.sport

Bonga otkrio šta Željko traži od igrača Partizana VIDEO

Košarkaška sekcija Partizana je promenila gotovo čitavu ekipu ovog leta i sa novim igračima se spremaju za najviše ciljeve.

Crno-beli su organizovali medijski dan (Media day) na kome su igrači govorili o očekivanjima za narednu sezonu, a jedan od njih je i Isak Bonga.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Na pitanje šta očekuje od sezone u Partizanu, Bonga je rekao:

"Samo pobede. To je nešto što svi imamo u sebi i želimo od svake utakmice i što se uvek traži od uz to da igramo čvrsto", smatra Nemac.



Kako izgleda rad sa Željkom Obradovićem?

"Željko od nas traži osnovne stvari nešto što ne možeš da zaboraviš, orijentisan je ka detaljima, sve je u detaljima i mnogo toga zahteva od nas ali sve to što traži je nešto što smo sposobni da uradimo. Moja uloga nije nešto specijalno raspravljana, manje-više je uvek to isto jer sam defanzivno orijentisan i volim da igram odbranu i za mene je najbolje što mogu da budem agresivan na obe strane, a imam i slobodu da šutiram, napadam obruč, asistiram saigračima..."

Navijači?

"Sjajno, bilo je sjajno. Videli smo samo tračak onoga što sledi i stvarno sam uzbuđen, oseća se energija i strast sa tribina i to su stvarno sjajne stvari. Želim da budem bolji iz utakmice u utakmicu i to su mi želje svake sezone"

Kako je izgledalo igrati protiv Panatinaikosa na stadionu u Atini?

"Bilo je malo hladno, ali je bilo super. Stvarno je bilo sjajno što smo imali priliku da igramo tamo", rekao je Isak Bonga.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu