Nova vest
Košarka 34

16.7.2024.

17:03

Ako Kaboklo ode u NBA – Partizanu milion dolara

Gde će Bruno Kaboklo nastaviti karijeru, još uvek nije najjasnije, ali je poznato koliko bi Partizan dobio novca u slučaju da Brazilac napusti crno-bele.

Izvor: Mozzart Sport

David Damnjanovic/Starsport

Nedavno se u medijima pojavila informacija da bi agent Kabokla želeo da prekine saradnju sa Partizanom, dok sa druge strane Željko Obradović ga i dalje želi u timu.

Spekuliše se da se za njegov potpis interesuje i Barselona, a čini se da reprezentativac Brazila izgleda juri povratak u NBA ligu, gde je poslednji put igrao u sezoni 2021/22 za Memfis Grizlise.

"Iako se ne nazire kraj sage Bruna Kabokla i Partizana, najbolja opcija za klub iz Humske bi bez ikakve dileme bilo da Brazilac pronađe NBA angažman. Pomenuti centar je već u Sjedinjenim Američkim Državama gde vredno treniram pod budnim okom brojnih skauta, a ako neki NBA tim potpiše ugovor sa Kaboklom, Partizan bi dobio 1.000.000 dolara na ime obeštećenja", nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Partizan je sa Kaboklo potpisao ugovor na dve sezone, sa ciljem da ga zadrži i naredne.

Kaboklo je pred finale Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom otišao iz tima, a kasnije se saznalo da Bruno nema nameru da se vraća, a da njegov agent radi na raskidu ugovora. 

Podeli:

Komentari 34

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Prodat je za 35.000 dolara

Heritage Auctions je prodao prototip Nintendo PlayStation kontrolera za 35.000 dolara, a u pitanju je jedan od najređih komada hardvera iz gejming istorije.

B92

11:00

4 h

Novo Sport Video Menu