Nova vest
Košarka 66

14.6.2024.

22:22

Kevin Panter prihvatio ponudu Barselone VIDEO

Posle tri godine Kevin Panter će napustiti ekipu Partizana, iako ima još jednu godinu ugovora sa crno-belima nezvanično saznaje sajt Mocart sport.

Izvor: Mozzart Sport

photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Stigao je zajedno sa Zekom Ledejem iz milanske Olimpije i njih dvojica su nosili crno-bele tokom ove tri godine. Sada je vreme da se okrene novi list.

Njegov boravak u crno-belima završava se posle tri sezone i sa jednim osvojenim peharom. Bio je jedan od ključnih košarkaša Partizan Mozzart Beta u vraćanju titule posle decenije čekanja, ali pamtiće navijači i kako je naseo na provokacije Serhija Ljulja čime je klub praktično ostavio bez plasmana na Fajnal for Evrolige prošle godine.

Panter će u Barseloni imati identičnu platu kao što je bio slučaj u Partizanu, a sa ekipom iz Katalonije će potpisati višegodišnji ugovor. 

U protekloj sezoni šuter iz Bronksa je imao 15 poena, te po 2,6 skokova i asistencije u proseku, uz 1,1 ukradenu loptu i 35 odsto šuta za tri.

Nije bila godina ni izbliza nalik prethodnoj, a Partizan Mozzart Bet je izgubio tri finala (ABA liga, Superliga Srbije, Kup Radivoja Koraća), te ostao bez plasmana u narednu fazu Evrolige.

Podeli:

Komentari 66

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

15 h

Novo Sport Video Menu