Nova vest
Košarka 31

5.8.2024.

8:10

"Đoković je uspeo posle četiri puta, mi ćemo biti matori – sa tim mora da se živi"

Malo je reći da je Strahinja Stojačić, srpski basketaš, bio utučen posle iznenadne eliminacije u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/YOAN VALAT

Srbija je bila jedan od kandidata za zlatnu medalju, sigurno viđena kao osvajač bilo kojeg od tri odličja, ali je neočekivan poraz od domaćina Francuske (22:19) okončao ta maštanja naših predstavnika.

"Glupo je da ja pričam o tome, Novak Đoković je uspeo posle četiri puta, mi verovatno nećemo imati više šanse. Bićemo matori za Los Anđeles i to će svima verovatno ostati neostvaren san, s tim mora da se živi. Razočarali smo i sebe, verovatno i druge, svako od nas je želeo zlato, a to što nismo uspeli, dešava se", rekao je Stojačić.

Poraz i eliminacija sa OI pali su mu najteže do sada.

"Prvi put u životu sam izgubio jednu ovako bitnu utakmicu, a nisam gubio nikad sa reprezentacijom. Sanjao sam da će tako ostati posle ovih Olimpijskih igara, četiri poraza ni u najružnijim snovima sigurno nisam sanjao", rekao je kroz suze, dajući osvrt i na predstojeće EP koje dolazi za dvadesetak dana:

"Videćemo ko će to da igra, za 20 dana je, lično ne znam da li ću se oporaviti od ovoga. Moram da odem na more da vidim šta ću...", poručio je Stojačić.

Podeli:

Komentari 31

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

12 h

Novo Sport Video Menu