Nova vest
Košarka 5

28.9.2024.

14:00

Zvezda u "Areni" – prvi put pred svojim navijačima

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Mornara u drugom kolu ABA lige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
ABA/Dubai

Košarkaši Crvene zvezde su u prvoj utakmici ABA lige izgubili od Dubaija u gostima, a sada žele pred svojim navijačima da dođu do prve pobede.

Zvezda od 18 časova igra protiv Mornara u "Areni" i očekuje se da hala bude solidno popunjena i ulaz na nivo 400 biće besplatan.

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

"Očekuje nas prva utakmica na našem terenu i pred našim navijačima i želimo da odigramo dobru utakmicu. Tek je početak sezone i želimo da uspostavimo sistem i način igre koji će nam donijeti rezultat na terenu. Poštujemo i respektujemo našeg protivnika i u skladu sa time ćemo i odigrati ovu utakmicu", rekao je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Crvena zvezda će biti kompletna za ovaj meč, a jedan od aduta domaćeg tima Dejan Davidovac, veruje da će njegov tim slaviti.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu, poštujemo svakog rivala pa i ekipu Mornara koja je značajno izmijenila svoj sastav i jasno je da će im biti potrebno vrijeme da se uigraju. Zato njihov ubjedljiv poraz u prvom kolu nije prava slika i realan odraz kvaliteta, kao što uostalom i mi želimo i možemo mnogo bolje od uvodne utakmice. Pobjeda u meču sa Mornarom koji je sada u našem fokusu bila bi lijep uvod u nedjelju u kojoj se pripremamo za vrlo važan meč u Parizu na startu Evrolige. Pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u subotu", rekao je košarkaš Crvene zvezde.

Mornar je u prvom kolu ubedljivo poražen od Budućnosti, 98:51, a veliki su autsajderi i u duelu sa Zvezdom u Beogradu.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

4 h

Novo Sport Video Menu