Nova vest
Košarka 4

19.9.2024.

11:08

Dubai lansirao "bombu" – Miško Ražnatović sve potvrdio!

Ajzea Tejlor se i definitivno dogovorio sa Dubaijem, potvrdio je Miško Ražnatović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Košarkaški klub Dubai rekao je da je završio sa prelaznim rokom, ali su se onda pojavile informacije da dolazi iskusni plejmejker Ajzea Tejlor, koji ima i NBA iskustvo.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Kako je prvo naveo "BasketNews", Dubai je bio pred finalnom fazom dovođenja Ajzee Tejlora, 30-godišnjeg plejmejkera koji već ima evroligaško iskustvo i on će, kako je na svom zvanično nalogu na društvenoj mreži "X" i definitivno potpisati ugovor.

"Vruća nedelja krajem septembra! Posle Marjanovića, Silija, Simanića, još jedan potpis! Bivši igrač Anadolu Efesa i Žalgirisa, Ajzea Tejlor je novi igrač Abaligaša Dubai basket-a", napisao je Ražnatović.

 

Podsetimo, iskusni Amerikanac je prethodno nastupao za Anadolu Efes i Žalgiris u periodu između 2022. i 2023. godine, a prethodnu sezonu proveo je u Kini beležeći 12,4 poena i 5,5 asistencija po utakmici za Šaksi Lungse.

Pored pomenutih ekipa, Tejlor je igrao i za Mursiju i Makabi Rišon u Evropi, odnosno Hjuston i Atlantu u NBA ligi, gde je odigrao ukupno 71 utakmicu.

Podsetimo, Dubai je već doveo zvučna imena kao što su Davis Bertans, Klemen Prepelič, Avudu Abas, Leon Radošević i Danilo Anđušić.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu