Nova vest
Fudbal 0

13.10.2024.

13:20

Srpski trener "navukao" Grke na reprezentaciju – stadion rasprodat

Fudbalska reprezentacija Grčke igraće protiv Irske meč 4. kola "B" Lige Nacija pred punim tribinama stadiona "Jorgos Karaiskakis" u Pireju.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Bradley Collyer/PA via AP

Jasno je da će ekipu srpskog trenera Ivana Jovanovića dočekati pune tribine nakon obaveštenja FS Grčke da su sve ulaznice za utakmicu (nedelja 20:45) rasprodate.


Grci će četrvtu pobedu pokušati da ostvare pred 34.000 navijača.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Ovakvoj jagmi Grka za utakmice reprezentacije zaslužan je, naravno, nedavni podvig i pobeda protiv Engleza na Vembliju (2:1), treća za Grke u aktuelnom ciklusu Lige Nacija u tri meča pod komandom rođenog Lozničanina.

Jovanović je za vrlo kratko vreme uspeo da napravi sjajan takmičarski tim, da unese pobednički duh u svlačionicu, što su navijači polako počeli da prepoznaju i sada se ponovo u ovoj zemlji sanjaju najlepši fudbalski snovi.

Pre početka meča u Pireju, vrlo emotivnoj za Grke u svakom smislu, biće održana počast nedavno preminulom povremenom članu reprezentacije Džordžu Baldoku.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u bazenu stana u kojem je živeo, veče pred duel sa Engleskom.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

3 d

Novo Sport Video Menu