Nova vest
Fudbal 9

16.9.2024.

9:47

7+ na Zvezdu? E, to je tip!

Redakcija B92.sporta otvorila je svoje zanimljivu igru zvanu Tipovanje za Ligu šampiona, a ako pogodite neki "bombastičan" rezultat očekuje vas mnogo bodova.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
David Damjanović/Starsport

Liga šampiona u novom, nikad ranije viđenom formatu nam se bliži i počinje u utorak, 17. septembra.

Srpski prvak Crvena zvezda nastupa dva dana kasnije kada dočekuje Benfiku.

Kao i prošle godine, B92.sport će i ove imati specijal posvećen Ligi šampioni uz igru "Tipovanje".

Cilj igre je da pogodite tačan rezultat svake pojedinačne utakmice. Poene možete da osvojite čak i ako promašite tačan rezultat. Vrednovaće se i pogođen tip (1-X-2), gol-razlika, tačan broj golova svake ekipe... Naravno, tačan rezultat vredi najviše.

Ako kao primer uzmemo duel Zvezde i Benfike u Beogradu, šta je "najbolje" da tipujete da biste osvojili najviše bodova? Naravno, 7+!

Ali, neće biti dovoljno da samo pogodite tačan broj golova, već da pogodite i tačan rezultat – na primer 4:3 za domaćina na pretpostavljamo krcatoj "Marakani".

Sve o Zvezdi u Ligi šampiona čitajte OVDE.

Ukoliko tipujete 4:3 za Zvezdu i stvarno bude taj rezultat, možete da dobijete 3 poena za pogođen tip (1-X-2), 2 poena za tačnu razliku, po 2 poena za tačan broj golova ekipa i 2 poena kao bonus za tačan rezultat.

To bi vam donelo 11 poena, a s obzirom da je "došlo" i 7+ to bi vam donelo još šest poena, jer najviše poena dobijete ako tipujete na 7+ i pogodite (poređenja radi, najmanje je ako igrate da će biti dva, odnosno tri gola).

Sva pravila našeg Tipa za Ligu šampiona pročitajte OVDE.

Пласман обезедио Sofascore

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu