Nova vest
Fudbal 0

7.9.2024.

18:22

Pavlovića pitali o nedosuđenom penalu: "Bilo je elemenata"

Štoper fudbalske reprezentacije Srbije Strahinja Pavlović govorio je na konferenciji za medije pred meč protiv Danske u 2. kolu Lige nacija.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Meč na stadionu Parken (nedelja, 18.00) dolazi samo dva i po meseca posle remija istih ekipa u poslednjem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu.

Tada je meč bez golova odgovarao Danskoj za prolaz u osminu finala, dok je Srbija bila eliminisana u grupnoj fazi.

Pavlović je sada jedan od iskusnijih u timu posle dolaska novog talasa mlađih igrača.

"Pre utakmice sa Španijom pričao sam na nekoliko mlađih igrača i osetio sam kod njih samopouzdanje i spremnost da daju mnogo reprezentaciju", izjavio je Pavlović.

Zatim se, na pitanje jednog danskog novinara, podsetio meča koji su Srbija i Danska odigrale u Minhenu 25. juna i sporne situacije kada nije dosuđen penal za Srbiju.

"Nisam puno hteo o tome da razmišljam o penalu. Bilo je elemenata, ali sudija to nije tako video. Nisam hteo da tražim nikakav alibi posle te utakmice. Bila je to jako teška utakmica koju uopšte nismo loše odigrali. Bili smo jako blizu gola, da je Jović bio par centimetara iza igrača bio bi priznat gol i mi bi dobili tu utakmicu. Nismo imali dovoljno sreće tada", zaključio je Pavlović.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

3 h

Novo Sport Video Menu