Nova vest
Fudbal 1

5.9.2024.

11:12

"Vidim Ronalda kao trenera Junajteda i Reala"

Bivši osvajač zlatne lopte Englez Majkl Oven smatra da postoji mogućnost da Kristijano Ronaldo posle završetka karijere postane trener.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FILIP SINGER

"Bio bih fasciniran videti šta će Kristijano Ronaldo raditi kada ode u penziju. Samo gledajući izvana, čini se da bi on možda želeo biti uz teren i voditi Portugal kao što je to učinio na EURO 2016. godine. Izgleda kao trener, izgleda kao da želi da bude trener, pa bi možda hteo da ide tim putem".

"Posao u Portugalu, verovatno bi smo u budućnosti tamo mogli imati njegovo ime, nikad se ne zna. Naravno, ako bude dobar, tada bi ga gledale velike ekipe poput Mančester junajteda, Real Madrida", rekao je Oven u intervjuu za TV Sporten.

Ta želja teško da će se obistiniti, jer je Portugalac ranije govorio da nema nameru da se bavi trenerskim poslaom po okončanju svoje igračke karijere.

Ronaldo je u svojoj bogatoj karijeri igra za neke od slavnih trenera poput Ser Aleksa Fergusona, Žoze Murinja, Karla Anćelotija i Zinedina Zidana.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

12 h

Novo Sport Video Menu