Nova vest
Fudbal 0

14.8.2024.

16:55

Isplivale nove informacije: Perišić u Barseloni?!

Ivan Perišić bi mogao da karijeru nastavi u Barseloni, prenosi "Mundo Deportivo".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Španski list "Mundo Deportivo" objavio je informaciju da su kontakti između Perišića i Barselone već uspostavljeni.

"Posle problema sa dovođenjem Nika Vilijamsa i Kingslija Komana, Barselona se okrenula Perišiću. Čim su se pojavile informacije da odlazi, trener Hansi Flik ga je pozvao da dođe", stoji u tekstu španskog lista.

Jedini problem koji bi mogao da omete ovaj transfer su Perišićeve godine.

"Godine bi mogle da mu budu hendikep, ali u isto vreme možda to bude i nešto dobro. Barsa ima tim koji je previše mlad i potreban je neko ko donosi iskustvo", piše u tekstu.

Ivan Perišić je prošao mlađe kategorije splitskog Hajduka, ali je svoj debi imao u Sošou. Tokom karijere nosio je dresove Borusije Dortmund, Intera, Bajerna i Totenhema. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 134 utakmice, dok je za Hajduk nastupio samo 12 puta.

Sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, koji je nekada bio Perišićev saigrač, potvrdio je razlaz.

"Znalo se od prvog dana da Ivan verovatno ostaje do kraja leta. Nažalost, u poslednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obe strane u mirnom tonu zaključile kako se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo doneti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora", objasnio je Kalinić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

1 h

Novo Sport Video Menu