Nova vest
Fudbal 0

22.10.2024.

12:12

Peđa Mijatović: "Moramo da napadnemo" VIDEO

Novi potpredsednik FK Partizan Predrag Mijatović objasnio je kakvu će ulogu imati u novoj upravi kluba iz Humske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Mijatović će uz Danka Lazovića biti zadužen za sportski sektor u radnoj grupi koju predvodi Rasim Ljajić.

"Ova priča je od skoro, tek smo na početku, ali tu smo, uložićemo napor. Nismo tu da obećavamo, nego da radimo.  Poznsto vam je kakve probleme sve imamo. Rasim je rekao šta ćemo sve da radimo. Biće nam potrbno vremena. Najviše bih voleo da imam čarobni štapić, ali nažalost to nije tako. Kada neko ulazi u ovakve probleme, moja filozofija je da se sagleda realno stanje. Dobili smo informacije i susreli smo se sa njima, one su krajnje čudne, ali suočićemo se sa njima", rekao je Mijatović na pres konferenciji u Humskoj 1.

"Lako je biti partizanovac kada se pobeđuje i osvajaju titule, ali bitno je biti i kada ne ide. Tu sam posle 30 godina, i uzbuđen sam, iako sam radio i u nekom većem klubu. Drugačija je situacija sada. Samo nam je potrebno vreme. Sve će biti transparentno, samo ne želimo da budemo negativni, tu smo pred svima vama".

"Ja još uvek ne znam kako sam ovde"

Dolazak nove uprave poklopio se sa preokretom tima na gostovanju u Novom Pazaru.

"U fudbalu nema vremena, prvenstvo traje. Juče smo preokrenuli meč i to je taj preokret. Upravo to svi sada želimo da uradimo u sportskom sektoru, da preokrenemo stvari. Sportski sektor pripada Danku i meni, biće tu i nepopularnih odluka, ne želim nikoga da plašim, ali moraće da ih bude. Da je sve dobro, mi ne bismo bili ovde", ističe bivši napadač.

"Hajde da krenemo sa nekom novom energijom. Svi koji su zviždali neka ih pretvore u aplauze. Ne kaže se džabe da je publika igrač više na terenu. Nemam nikakav strah da se suočim sa bilo kojim problemom, nema ga i Danko. Mi smo partizanovci. Nemamo problem da donesemo nepopularne odluke. Nemamo strah da to uradimo, samo nađ treba podrška".

Mijatović je istakao da je teška situacija.

"Ovde imamo puno papira i teška je situacija, Rasime. Ali borićemo se. Dobro je što smo i Danko i ja obojica napadači. Jer sada moramo da napadnemo, moramomi da se branimo, ali i da napadnemo. Da damo gol više. Vodio sam Real Madrid u situaciji kada nije tri godine uzastopno bio šampion. Možete to da zamislite... Ali sam se izborio".

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu