Nova vest
Fudbal 3

30.9.2024.

10:50

Zvezda "rezervisala" klinca: Avdiću maksimalan ugovor FOTO

Polako se oporavlja od povrede levi bek Adem Avdić i vrlo brzo će biti spreman da zaigra takmičarske utakmice, a danas je dečak rođen 2007. godine produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine, što je maksimalna dužina trajanja za maloletne igrače.

Izvor: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Avdiću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović, kao i sportski direktor Mitar Mrkela koji je biranim rečima govorio o mladom beku.

"Avdić je odličan igrač, nastupa na deficitarnoj poziciji levog beka i od njega mnogo očekujemo u budućnosti. Bilo je predviđeno da Adem, kao što su to učinili Veljko i Andrija iz njegove generacije - debituje za prvi tim, ali ga je sprečila povreda iz koje izlazi. Nadam se da će veoma brzo konkurisati za prvi tim, upisati debi, a kasnije i ostaviti dobar utisak u Crvenoj zvezdi", rekao je Mrkela.

Avdić je sa ponosom govorio o novom ugovoru sa Zvezdom.

"Ponosan sam zbog produžetka ugovora sa Zvezdom. Meni je oduvek bio san da zaigram za prvi tim Zvezde, tako da mi je velika čast što sam ovde. Vraćam se iz povrede i samo čekam dozvolu da se nađem na terenu. Jedva čekam debi, nadam se da ću od starta imati dobre partije, a ono što mogu da obećam je da ću ostaviti srce na terenu za Zvezdu", rekao je Avdić.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu