Nova vest
Fudbal 1

14.9.2024.

22:35

Milojević: "Nije mi lako, stalno dolaze i odlaze igrači"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević svestan je da verovatno nikad u karijeri nije imao ovako dobro popunjen sastav kvalitetnim igračima.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Trio pojačanja Milojeviću je stigao tek nedavno, i to ona top klase, Silas, Radonjić i Krunić, i sva trojica odirgala su prve minuta za crveno-bele.


Silas i Krunić počeli su meč sa Napretkom, Radonjić je ušao u drugom poluvremenu i utisak je da sva trojica već sada mogu doneti ekstra kvalitet timu.

"Nisu puno vremena bili zajedno sa nama, kažem, imali smo reprezentativnu pauzu, trenirali smo sa vrlo malim brojem igrača, oni su tek u četvrtak negde počeli polako da pristižu", osvrnuo se trener Zvezde na "probleme" koej je imao tokom nedelje zbog odsustva velikog broja igrača. 

O pojačanjiam i timu koji rapsoalže je rekao:

"Mislim da ste videli, imamo kvalitet, došli su nam dobri, pravi igrači i sada treba polako da se integrišu u naš sistem. Naravno, meni nikad nije lako jer stalno dolaze i odlaze igrači. Trebaće nam opet neko vreme, ali dobro, to nam je posao... Mislim da ćemo to napraviti kako treba. Sa druge strane mislim da smo odigrali jednu takmičarski dobru utakmicu bez obzira... Rekao sam i pre utakmice, svi igrači znaju da nam je prvenstvo sve, to nam je prioritet, a Evropa i Liga šampiona su utakmice za nas, za navijače, da uživamo što igramo u eliti".

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu