Nova vest
Fudbal 15

3.9.2024.

21:21

Zvezda ozvaničila još jedno pojačanje!

Rade Krunić je novo pojačanje Crvene zvezde, ozvaničio je klub.

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

"Novi fudbaler Crvene zvezde je Rade Krunić koji u okviru transfera stiže iz Fenerbahčea, i nosiće crveno-belu 'šesticu'", piše na sajtu kluba iz Ljutice Bogdana.

Krunić je rođen 7. oktobra 1993. godine u Foči. Upravo je u lokalnoj Sutjesci započeo seniorsku karijeru, da bi pažnju fudbalske javnosti skrenuo nastupajući za Donji Srem i Borac iz Čačka.

Nakon toga, usledio je prelazak u Empoli za koji je na 119 utakmica postigao 13 golova, a zatim je obukao dres Milana. Krunić je za Milan odigrao 139 utakmica i postigao tri gola, a prethodnu sezonu je proveo u Fenerbahčeu i upisao 22 nastupa.

"Reč je o velikom zvezdašu i fudbaleru koji je predstavljao "motor" svake ekipe u kojoj je bio zbog svoje brzine i agresivnosti na sredini terena. Krunić je standardan reprezentativac Bosne i Hercegovine, a nema sumnje da će fudbaler koji ima skoro 300 nastupa u Seriji A biti ogromno pojačanje za naš tim", navodi se u saopštenju.


 

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

3 h

Novo Sport Video Menu