Nova vest
Fudbal 61

29.8.2024.

12:23

Mijailović o FK Partizan: "Tužno je sedeti i gledati"

Predsednik sportskog društva i košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović osvrnuo se na loše rezultate fudbalskog kluba koji drugu sezonu u nizu neće igrati u evropskim takmičenjima.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Prvi čovek košarkaškog osvrnuo se novi poraz fudbalera Partizana, koji su razočarali svojim rezultatima u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Jedini su klub u celoj Evropi koji je ovog leta eliminisan iz kvalifikacija za sva tri evrokupa.

"Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u fudbalskom klubu Partizan. Iako nikada niste imali stida kada se pogledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva, treba vam živeti i posle Partizana. Moj ulazak u JSD Partizan je bio iz dva motiva, da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva i da dovedemo normalnu upravu u FK Partizan koja neće raditi u sopstvenom interesu i interesu onih koji nisu prijatelji Partizana. Nezadovoljstvo navijača Partizana je veliko i opravdano. Ako Upravu koju gledamo godinama kako ponižava najveći sportski brend ne može da smeni JSD, a trebalo bi da može, i ako ne mogu da je smene Partizanovci, postavlja se pitanje "ko može" košarkaški klub Partizan će naredne sezone dati sve od sebe da usreći našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan!", napisao je Ostoja Mijailović na svom profilu na društvenoj mreži "X".

Podeli:

Komentari 61

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu