Nova vest
Fudbal 78

29.8.2024.

12:15

Piksiju otkazali i Mitrović i SMS!

Posle Dušana Vlahovića, selektoru Draganu Stojkoviću su dolazak na reprezentativnu akciju Lige nacija otkazala još dva standardna reprezentativca Srbije

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Piksiju se neće odazvati ni Aleksandar Mitrović ni Sergej Milinković-Savić, koji će takođe propustiti ovo okupljanje, prenosi "Mozzartsport".

Za razliku od Dušana Vlahovića, koji je svoje odsustvo objasnio porodičnim razlozima, tandem Al Hilala je poslao objašnjenje da se zbog povreda neće pojaviti tandem iz Al Hilala.

Obojica su u sredu uveče odigrali ceo meč protiv Damaka u saudijskom šampionatu, a Mitrović je postigao dva gola u trijumfu rezultatom 3:2.

Međutim, kako su javili ljudima u Fudbalskom savezu Srbije, zaradili su povrede zbog kojih neć doputovati na duele protiv Španje u Beogradu 5. septembra i Danske u Kopenhagenu tri dana kasnije.

Stojković će po prvi put okupiti "orlove" posle fijaska na Evropskom prvenstvu, nakon kog se od nacionalnog tima oprostio Dušan Tadić.

Na širem spisku nije bilo ni Vanje Milinković.Savića, Filipa Kostića, Nemanje Gudelja, Mijata Gaćinovića, Filipa Mladenovića, Srđana Mijailovića i Uroša Spajića.

Na sve to se nadovezao i otkaz Dušana Vlahovića, pa je pravo pitanje ko će ostati na konačnom spisku koji bi trebalo da bude objavljen u petak.

Selektor je sada ostao samo sa trojicom napadača na raspolaganju: Lukom Jovićem, Petrom Ratkovim i Mihailom Ivanovićem.

Podeli:

Komentari 78

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu