Nova vest
Fudbal 15

16.8.2024.

12:12

Superliga odložila utakmice Zvezde i Partizana zbog Evrope

Utakmica šestog kola Superlige Srbije izmedju fudbalera Crvene zvezde i TSC-a odložena je zbog obaveza oba kluba u evropskim takmičenjima, saopštila je Zajednica SLS.

Izvor: Superliga Srbije

Starsport

Kako se navodi u saopštenju, utakmica izmedju Zvezde i TSC-a trebalo je da se igra za nedelju dana, ali je na zahtev šampiona Srbije i uz saglasnost kluba iz Bačke Topole odložena, u skladu sa propozicijama takmičenja.

Iz Zajednice SLS navode da je odluka o odlaganju u skladu sa interesom srpskog fudbala, jer se oba kluba takmiče u poslednjoj rundi evropskih kvalifikacija, plej-of fazi Lige šampiona i Lige Evrope.

Zvezda će u utorak igrati plej-of za Ligu šampiona protiv Bodea, dok će se TSC u četvrtak sastati sa Makabijem iz Tel Aviva u plej-ofu za Ligu Evrope.

Utakmica petog kola SLS između fudbalera Partizana i Radničkog iz Niša, koja je trebalo da se igra predstojećeg vikenda, odložena je zbog obaveza kluba iz Humske u evropskim kvalifikacijama.

Partizan će u četvrtak u plej-ofu za Ligu konferencije igrati protiv Genta.

Takođe, meč petog kola SLS između Radničkog iz Kragujevca i Vojvodine pomeren je za 19. avgust sa početkom u 19 časova, na molbu novosadskog tima.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu