Nova vest
Fudbal 1

14.8.2024.

17:17

Milojević: "To je zabranjena tema"

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20 časova u Pančevu gostuju Čukaričkom, a očekivanja pred utakmicu petog kola Superlige Srbije izneo je šef stručnog štaba Vladan Milojević.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
Starsport

"Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to", rekao je Milojević.

Dodatno je analizirao narednog rivala.

"Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju."

Duarte je na četiri utakmice postigao četiri gola.

"Igrači moraju da se dokazuju na svakom trenintu. Niko kod mene ne može da se 'zacementira' u startnu postavu. Uvek zajedno sa stručnim štabom gledam koji mi igrači trebaju za datu utakmicu da bi doneli rezultat."

Otkrio je i kakav je zdravstveni bilten kada je reč o Glazeru i Ndiajeu.

"Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Ndiajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim."

Zvezdu narednog utorka već očekuje utakmica protiv Bode Glimta.

"Imam saradnike koji se već sad bave Bodeom, ali je to zabranjena tema za priču. Prvo nas čeka Čukarički, a od petka ćemo se fokusirati na Bode."

Zvezda će protiv Čukaričkog igrati na veštačkoj podlozi, kao i protiv Bodea.

"Kad imate ekipu koja je adaptirana na takvu podlogu, lakše je. Profesionalci smo i bitno je samo da je kvalitetan teren i ravan, da može da se igra", podvukao je Milojević.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu