Nova vest
Fudbal 1

9.8.2024.

23:38

Sve je gotovo: Miladinović u Francuskoj, a Čukaričkom tri miliona!

Igor Miladinović, talentovani fudbaler Čukaričkog, napustio je klub sa Banovog brda i potpisao četvorogodišnji ugovor sa povratnikom u Ligu 1, Sent Etjenom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Čukarički će od ovog transfera dobiti obeštećenje u iznosu od 3.000.000 evra, uz dogovorene procente od narednog transfera mladog igrača.

Miladinović, koji je prošao skoro sve mlađe kategorije Čukaričkog, debitovao je za prvi tim 15. maja 2022. godine, u pobedi protiv Vojvodine u Novom Sadu (3:0). Kao jedan od najvećih talenata kluba, brzo se istakao svojom igrom i postao ključni igrač tima.

Stariji od braće Miladinović odigrao je 60 utakmica u belo-crnom dresu i postigao 12 golova. Njegove impresivne partije nisu prošle nezapaženo, te je prošle godine proglašen za najboljeg mladog igrača Super lige Srbije.

Odlazak u Francusku predstavlja veliki korak napred u karijeri Igora Miladinovića. 

"Hvala svima u Čukaričkom, od direktora, stručnog štaba, trenerima sa kojima sam imao priliku da radim, saigračima, zaposlenima. Uvek ću se vraćati na Banovo brdo, bodriti i pratiti moj Čukarički. Proveo sam tu prelepih osam godina, stekao mnogo prijatelja i to ostaje za ceo život. Sent Etjen je klub slavne tradicije, u kojem su i igrači sa ovim prostora ostavili veliki trag. Želim da krenem njihovim stopama, ispred mene je naporan rad. Željan sam dokazivanja i igranja fudbala na ovom nivou", poručio je Miladinović.
 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu