Nova vest
Fudbal 2

26.6.2024.

19:48

Partizan poražen od Brava VIDEO

Fudbaleri Partizana izgubili su prvu pripremnu utakmicu ovog leta.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Partizan je pripreme počeo u Termama Čatež sa novim trenerom Aleksandrom Stanojevićem i dvojicom novih igrača, Kevinom Arijagom i Nihadom Mujevićem.

Crno-beli su poraženi rezultatom 2:1 od NK Brava u prvom pripremnom susretu, a jedini strelac za crno-bele bio je Đorđe Jovanović u 36. minutu.

U sastavu nije bilo Aleksandra Jovanovića, Svetozara Markovića, Nihada Mujakića, Bibarsa Natha, Gajasa Zahida, Sameda Baždara i Mateusa Saldanje koji danas nisu bili u protokolu, jer je trener Stanojević želeo da isproba igrače koji nisu imali toliko zapaženu ulogu prošle sezone.

Priliku su dobili i mlađi igrači, a crno-beli su bili šokirani već u 1. minutu utakmice kada su primili prvi gol. Tačnije, prošlo je 40 sekundi i bio je to autogol Medine.

U 27. minutu su gubili 2:0, a sada je Filipović postigao autogol. Kao što je rečeno, Partizan je u 36. minutu preko Jovanovića došao do svog jedinog gola.

U drugom poluvremenu je trener crno-belih, Aleksandar Stanojević izveo drugu ekipu. Debitovao je konačno i Nikola Miličić.

Imali su posed, dominirali, ali gol postigli nisu i tako su upisali prvi poraz na pripremama.

Partizan pripreme završava u Sloveniji, u petak se vraća za Beograd, u ponedeljak putuje u Rusiju, a onda će 3. jula u Moskvi igrati protiv Dinama iz Moskve, potom četiri dana kasnije protiv CSKA.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu