Nova vest
Fudbal 20

4.10.2024.

20:53

Italijani naciljali Maksimovića – šta će reći Zvezda?

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović blista iz utakmice u utakmicu, što je već privuklo pažnju velikog broja klubova da se zainteresuju za njega.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Prvo je odlično odigrao derbi u Superligi Srbije protiv Partizana (4:0), a potom se videla njegova hrabrost i talenat i na utakmici protiv Intera, gde je uprkos ubedljivom porazu (4:0), blistao na terenu.

Prvo su mediji preneli da je Borusija iz Dortmunda pokazala iteresovanje za talentovanog 17-godišnjeg igrača, a sada stižu "signali" iz Italije.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Kako pišu italijanski mediji, sportski direktor Napolija Đovani Mana je zadivljen partijom Maksimovića protiv Intera. Prepoznali su ogroman potencijal u njemu, ali nisu jedini već je zanimljiv i Interu i Juventusu.

Da li će Napoli uskoro krenuti u akciju za njegov potpis, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, a to je da će Zvezdi biti teško da zadrži Maksimovića, pogotovo ako stigne adekvatna ponuda.

Podeli:

Komentari 20

Podeli:

Lige petice

Dembele ponovo na treninzima PSŽ

Francuski napadač Usman Dembele, koji je ove nedelje isključen iz Pari Sen Žermena (PSŽ) iz disciplinskih razloga, vratio se danas treninzima, saopštio je pariski fudbalski klub.

Beta

23:50

1 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu