Nova vest
Fudbal 12

24.9.2024.

20:52

"Vlahović ima slab karakter, ne zna šta da radi"

Poznat je bivši italijanski fudbaler Antonio Kasano po tome što o svemu govori bez dlake na jeziku, a sada se na tapetu našao srpski fudbaler Dušan Vlahović.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Kasano je u gostovao u jednoj emisiji, gde je prvo opleo po Kristijanu Ronaldu, za koga je izjavio da ne zna da igra fudbal. 

U nastavku je govorio o ekipi Juventusa, gde je analizirao poslednje mečeve torinskog kluba, i ocenio partije srpkog napadača Dušana Vlahovića. 

"Ne sviđa mi se Vlahović, histeričan je, ima slab karakter. Ne zna šta da radi i konstantno se žali i negoduje. Kada je zdrav i u formi, Milik je mnogo jači od njega. I kada bude bio, on će igrati jer je mnogo podesniji za Motine principe igre. On služi i da poveže igru i da sarađuje sa ostatkom ekipe", rekao je Kasano.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Vlahović je postigao dva gola od početka sezone, ali je posle na šest utakmica izostao njegov učinak, dok je na startu Lige šampiona upisao asistenciju u pobedi nad PSV-om.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

15 h

Novo Sport Video Menu