Nova vest
Fudbal 0

15.8.2024.

19:35

Enrike po odlasku Mbapea: Zadovoljan sam timom

Trener Pari Sen Žermena Lusi Enrike izjavio je da je zadovoljan timom za predstojeću sezonu u francuskoj Ligi 1, posle odlaska kapitena Kilijana Mbapea u Real Madrid.

Izvor: Beta/AFP

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

On je dodao i da ima veliki broj igrača kojima veruje.

Enrike je novinarima uoči starta nove sezone i gostovanja Avru u petak u 20.45, rekao da tim ima dovoljan broj igrača, ali nije isključio mogućnost da još neko dođe ili ode do kraja prelaznog roka.

"U napadu? Veoma sam zadovoljan Kolo Muanijem, Ramosom, Usmanom Dembeleom, Bredlijem, Mbajeom... Oduševljen sam jer imamo veliki broj igrača u koje verujem", rekao je Španac.

Upitan da li će PSŽ imati više konkurencije u borbi za titulu, s obzirom da su se Marsej, Lion i druge ekipe dosta pojačale ovog leta, Enrike je naveo da je teško reći, ali da se na prvi pogled stiče utisak da su se te ekipe pojačale.

"Ali ne mislim da je prošle godine bilo lako (da postanemo šampion), igrali smo jako dobro, što je pomoglo da drugi ne pobeđuju. Ali nadam se da će i moj tim ojačati. Veoma sam srećan, zadovoljan timom koji imam", kazao je on.

Naveo je i da je prošle godine došlo mnogo novih igrača (11), kako bi se napravio tim za narednih nekoliko godina.

Uptan da li je ekipa spremna za novu sezonu nakon kratkih priprema zbog Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara, rekao je da su neki igrači upravo stigli u tim, jer je prioritet bio da se fudbaleri odmore kako bi bili dostupni tokom cele sezone koja će, prema njegovim rečima, biti veoma duga.

"Nismo mogli da treniramo onoliko koliko je trebalo, ali to nije izgovor", rekao je Enrike.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla, ti li si? Nisam FOTO

Ako je imitacija najiskreniji oblik laskanja, u brazilskoj kompaniji očito imaju lepo mišljenje o američkom proizvođaču automobila.

B92.net

22:00

2 h

Novo Sport Video Menu