Nova vest
Fudbal 1

13.8.2024.

11:48

Milenković – novalija na koga treba obratiti pažnju

Britanski BBC predstavio je deset novajlija u Premijer ligi na koje treba obratiti pažnju u novoj sezoni.

Izvor: BBC

Profimedia/MI News & Sport /Alamy L

Među njima je i srpski reprezentativac Nikola Milenković, koji je posle sedam godina u Fiorentini prešao u engleski Notingem Forest.

"Notingem Forest se nada da ove sezone napredovati u odnosu na prethodnu u kojoj se borio za opstanak. Pojačali su odbranu potpisivanjem reprezentativca Srbije Nikole Milenkovića. Ovaj 26-godišnjak je došao iz italijanske Fiorentine, gde je upisao 264 utakmice i postigao 17 golova. Milenković je za Srbiju odigrao 56 utakmica i igrao je u svim utakmicama grupe C na EURO 2024, uključujući i poraz od Engleske sa 1:0", predstavlja BBC našeg fudbalera.

Među ostalim novajlijama koje BBC ističe su, novi defanzivac Arsenala Rikardo Kalafiori, novo krilo Mančester junajteda Džošua Zirkze, novi napadač Mančester sitija Savinjo, novi golgeter Vest Hema Niklas Fulkrug, potom Daiči Kamada (Kristal Palas), Lukas Bergval (Totenhem), Džejk O'Brajen (Everton), Lijam Delap (Ipsvič) i Din Huijsen (Bornmut).

Nova sezona Premijer lige počinje u petak utakmicom između Mančester junajteda i Fulama, a Milenković će priliku za debi za Forest imati u subotu protiv Bornmuta na svom terenu u Notingemu.

Titulu šampiona brani Mančester siti.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu