Nova vest
Fudbal 0

4.7.2024.

12:42

Perišić ostaje u Splitu

Ivan Perišić potpisao je novi ugovor s Hajdukom

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Iako se službeno klub još po tom pitanju nije oglasilo, više medija bliskih klubu objavilo je prepis sa sednice Fudbalskog saveza Splitsko-dalmatinske županije.

U njemu se jasno vidi da je Perišić s Hajdukom sklopio ugovor o profesionalnom igranju do 30. jun 2025. godine.

Perišić je ove zime stigao u Hajduk na pozajmicu iz Totenhema koja je vredela do 31. avgusta ove godine. Posle toga Perišić i Hajduk imali su usmeni dogovor za sledeću sezonu, ali to je ostavljalo prostor da Perišić ponovno ode u instranstvo.

Italijanski mediji pisali su zadnjih dana da je velika želja Intera da opet vrati Perišića u taj klub.

Perišićev potpis ne znači da neće otići iz Hajduka već ovoga leta, već samo to da i dalje može nastaviti igrati za klub s Poljuda.

Hrvatskom reprezentativcu i dalje može doći ponuda koju može prihvatiti, ali utisak je da ako mu i dođe, neće odlaziti iz Hajduka. Navijači će biti oduševljeni, a predstoje im vesti o novim pojačanjima. Spominju se Džeko, Rakitić, ali i još neki igrači.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Malver razotkrio mrežu pedofila

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

9 min

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

1 h

Novo Sport Video Menu