Nova vest
Fudbal 1

29.6.2024.

8:46

Vinisijusova "samba" donela Brazilu tri boda na Kopa Amerika VIDEO

Fudbaleri Brazila slavili su u drugom kolu grupe D na Kopa Amerika protiv Paragvaja sa 4:1.

Srđan Novaković
Profimedia

Selesao se tako vratio na pobednički kolosek posle remija u prvom kolu protiv Kostarike (0:0).

Vinisijus Žunior je obeležio ovaj meč sa svoja dva gola na utakmici. Prvi je postigao u 35. minutu kad je posle jedne sjajne akcije fudbaler Real Madrida ubacio loptu u mrežu i tako doveo svoj tim do prednosti.

Dok je pre toga Brazil je došao u do kraja prvog dela igre imao tri gola prednosti. Prvo je nadolazeća nada Savio upisao svoj prvi pogodak u nacinalnom dresu

Taman kada su svi krenuli da već u svojim glavama idu na obavezan odmor, Brazil je povećao prednost i to isto preko svog najboljeg igrača.

Situacija vredna pomena u prvom delu meča je ta, da se Lukas Paketa obrukao kada je izveo penal u 31. minutu.

Uspeo je Paragvaj da smanji prednost preko Alderetea u 49. minutu meča, dok je konačan rezultat postavio Paketa, koji je u 65. minutu mnogo bolje izveo penal nego u prvom delu igre i tako je postavio konačan rezultat ovog meča.

Brazilci će u poslednjem kolu grupne faze takmičenja igrati protiv reprezantacije Kolumbije, koja posle dva kola ima svih šest bodova.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Badminton

Preminuo mladi badminton igrač

Mladi, sedamnaestogodišnji kineski badminton igrač Žang Žije preminuo je nakon što se srušio na teren tokom meča, saopštila je Indonezijska badminton asocijacija.

Beta

12:24

12 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Prevarant. Ne znam zašto bih mu verovao"

Ari Emanuel, jedan od najmoćnijih ljudi u industriji zabave, kritikuje Sema Altmana iz OpenAI-ja, nazivajući ga "prevarantom", ispitujući rizike i korist veštačke inteligencije i zalažući se za njenu regulaciju.

Zimo

8:15

4 h

Novo Sport Video Menu