Nova vest
Borilački sportovi 27

28.7.2024.

15:02

Srpkinja zagrmela: "Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san"

Srpska bokserka Sara Ćirković okrivila je sudije za poraz na startu Olimpijskih igara.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.sport

Ćirkovićeva je u prvom kolu bokserskog turnira izgubila od Tajlanđanke Jutmas Jitpong, posle odluke sudija, rezultatom 4:1.

Nakon neočekivanog ispadanja prvi se oglasio Sarin trener Mirko Ždralo, koji nije krio nezadovoljstvo suđenjem.

Dan kasnije javila se i dvadesetogodišnjka bokserka, koja je takođe istakla da nije trebalo da ispadne tako rano sa OI.

"Moje putovanje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024 se završilo. Ne mogu rečima opisati koliko sam razočarana i koliko mi je teško. Prosto ne mogu da verujem da sam izgubila na startu Olimpijskih igara. Smatram da sam juče uradila sve što je do mene i sve što je apsolutno bilo potrebno da odnesem pobedu. Nažalost sudije nisu bile fer", napisala je Ćirkovićeva na Instagramu.

Oštetili su me i uskratili mogućnost da ostvarim svoj san. Samo ću to reći. Videla sam sebe na postolju sa medaljom oko vrata. Sanjala sam to, verovala čvrsto. Ovaj put nije bilo dovoljno. Nemam šta da dodam sem da se zahvalim svima na podršci, zaista sam imala veliki vetar u leđa, hvala puno mojim ljudima. Bilo kako bilo verujem da će sve jednog dana biti na svom mestu, jer nikad ne možemo biti sigurni na koji dobar put će nas loša sreća dovesti. I uvek, hvala Mu na svemu".

Podeli:

Komentari 27

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu