Nova vest
Atletika 0

12.8.2024.

17:13

Noa Lajls i NBA košarkaši – nastavlja se...

Američki sprinter Noa Lajls, odlučio je da se javno oglasi posle navoda da je odbio da bude među gostima na promociji nove linije patika košarkaša Entonija Edvardsa.

Dušan Đukanović
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Obojicu sponzoriše nemački proizvođač sportske opreme "Adidas", te se tako Lajls našao na spisku zvanica.

Međutim, nije se pojavio. Kao da njegov prethodni okršaj sa NBA ligom nije bio dovoljno loš, sa tom odlukom je on dodatno pogoršan.

Pričalo se da je osvajač zlatne medalje u Parizu na 100 metara ljubomoran što je Edvardsu pre njega učinjen taj gest, te da smatra kako košarkaš Minesote to ne zaslužuje.

"Kruži glasina da nisam otišao na promociju patika Entonja Edvardsa, jer sam smatrao da ih ne zaslužuje. To nije slučaj, on ih definitivno zaslužuje jer je sjajan igrač. Problem je bio naći vreme. Čestitke na tome što si postao olimpijski šampion", napisao je Lajls na društvenoj mreži "X".

Iako je demantovao te glasine, nije uspeo sve i da ubedi u iskrenost.

Nekima je za oko zapalo to što je na kraju zapalo da je Edvardsu čestitao na tome što je "postao olimpijski šampion". Odatle i kreće njegov konflitk sa predstavnicima američke košarke.

Njima je Lajls zamerio na tome što NBA šampiona nazivaju svetskim prvakom. Posle osvojenog zlata zvanični nalog američkog košarkaškog saveza je na društvenim mrežama podelio, naravno prozivajući Lajlsa, da je taj tim sada svetski šampion.

Ni to nije bilo tačno kako su Nemci aktuelni svetski šampioni, pa se objava Lajlsa stoga možda može posmatrati i kao odgovor njima.


 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu