Nova vest
Atletika 15

4.8.2024.

13:41

Oglasio se Dragutin Topić i poslao nikad emotivniju poruku Angelini: "Ćalac ti obećava..."

Dragutin Topić se oglasio na društvenoj mreži Instagram i poslao emotivnu poruku ćerki Angelini Topić.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bs

Srpska atletičarka Angelina Topić bila je primorana da se povuče sa OI nakon povrede skočnog zgloba, te neće skakati u finalu.

Topićeva se vratila u Beograd, a njen otac i proslavljeni srpski atletičar se oglasio na društvenoj mreži Instagram i poslao emotivnu poruku ćerki.

"Nosio te "ćalac" kao malu na ramenima do vrtića i škole, to si obožavala, čini mi se da ti ništa veću radost nije pružalo od toga. I sinoć te ćalac uneo u naš stan uz stepenice na drugi sprat, onako laganu kao pero, i opet uz osmeh, za to tate i služe. Obećavam ti, na prvo sledeće pobedničko postolje ću te popeti na ramenima, nećeš na to dugo čekati. Volim te", napisao je Topić na Instagramu.
 

Podsetimo, uprkos povredi koju je doživela tokom zagrevanja ona je uspela da se plasira u finale preskočivši visinu od 1,92 metra i da se nađe među najboljim takmičarkama na planeti.

 
Nažalost, naknadni testovi utvrdili su da je došlo do naprsnuća kosti, noge zbog čega se Topić povukla iz takmičenja.
 
Angelina je po sletanju na aerodromu "Nikola Tesla" otkrila kako je sve emotivno podnela.
 
"Osećam se odlično. Ambicije su jake kao i uvek. Okej, ovo nije bilo u planu uopšte. Sport je brutalan, tako je, kako je, ali idemo dalje", izjavila je Topić za "Telegraf".
 

Podeli:

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu