Izvor: b92.net/klix.ba

Kanadska turistkinja Kristina Ford požalila se na društvenim mrežama na popularnu turističku destinaciju Mikonos.

Tvrdi da je smeštaj platila oko 777 dolara za tri noći i bila je šokirana kada su joj zamolili da im da napojnicu.

"Za sve godine koliko putujem, nikada nisam videla nešto ovako. Takođe verujem sam Grkinja, a ne Kanađanka koju često mešaju sa Amerikankom, da me to ne bi pitali", rekla je ona i dodala da nije škrta kada je u pitanju bakšiš, već da ga daje samo kada je zadovoljna uslugom.

U narednom videu je izjavila da nikada ne bi savetovala solo putnike da idu na Mikonos zbog načina na koji su se ugostitelji ophodili prema njoj.

@insearchofmrdarcy Never have I ever had this happen travelling. Mykonos, you are taking advantage of your visitors #travel #traveltips #mykonos #solotravel #ripoff #womenwhotravel ♬ original sound - Christina|Author|Bad-Ass

Nakon obilaska nekoliko barova, ona tvrdi da ugostitelji diskriminišu ljude koji putuju sami. Tvrde da su joj u jednom restoranu rekli da mora da naruči hranu u minimalnom iznosu od 100 dolara.

"Nisu bili voljni da mi daju za sto za dvoje, uprkos činjenici da je bar bio prazan", rekla je ona. Neki korisnici TikTok-a su smatrali da je njena reakcija bila preterana, dok su je drugi podržali.

"Mikonos je divno mesto. Ne znam o čemu pričate", "Ono što je ovo ostrvo učinilo popularnim polako su zamenile naduvane cene", neki su od komentara.

Podeli: