Nova vest
Tenis

Petak, 18.11.2016.

19:00

Mari: Nema razlike što ne igram sa Novakom

Prvi teniser sveta Endi Mari rekao je da nije prevelika razlika što u polufinalu igra sa Milošem Raonićem, a ne Novakom Đokovićem.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Mari: Nema razlike što ne igram sa Novakom
Photo by Julian Finney/Getty Images

Mari je u petak pobedio Stana Vavrinku sa 6:4, 6:2 i tako obezbedio prvo mesto u grupi ’Džon Mekinro’ Završnog Mastersa u Londonu, i izbegao duel sa Novakom u polufinalu.

Njegov protivnik će biti Kanađanin, dok će na megdan Đokoviću izaći Kei Nišikori iz Japana.

„Nije velika razlika što ne igram sa Novakom u polufinalu. Postoji dobra šansa ako želim pobedu, moraću da pobedim Raonića. Biće to veliki meč, Miloš snažno servira i ide po poene. Voli ovdašnje uslove koji su malo brži i obično protiv dobrih servera nemate mnogo prilika. Ove godine smo već igrali, dobro sam koristio šanse i moraću to da ponovim“, rekao je Mari.

Ukoliko Srbin i Britanac budu došli do finalnog duela, to će ujedno biti okršaj i za prvo mesto na kraju godine.

„Osećam da je moj tenis na dobrom nivou, igrao sam danas mnogo bolje nego pre dva dana. Ne verujem da će to što neću imati slobodan dan uticati na spremnost. Srećom, današnji meč bio je mnogo kraći – da sam igrao protiv Keija, sigurno bih sutra osećao posledice“, dodao je Endi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu