Nova vest
Tenis

Utorak, 15.11.2016.

10:40

Mari: Sa Novakom ne razgovaram o mečevima

Najbolji teniser sveta Endi Mari rekao je da se na turnirima redovno viđa sa Novakom Đokovićem, ali da ne razgovaraju previše o mečevima, već o drugim stvarima.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Mari: Sa Novakom ne razgovaram o mečevima
Photo by Julian Finney/Getty Images

Mari i Đoković videli su se u Londonu na Završnom Mastersu što je bio njihov prvi susret otkad je Britanac smenio Srbina na prvom mestu ATP liste.

Endi je sigurno započeo nastup u ’O2 areni’ pobedom nad Marinom Čilićem u dva seta, dok je Novak izgubio prvi set od Dominika Tima, ali uspeo da preokrene.

„Nije mi bilo čudno što sam sreo Đokovića – poznajemo se tolike godine i navikli smo da čestitamo jedan drugome. Na turnirima se srećemo gotovo svake nedelje, on je Završni Masters osvajao u više navrata i normalno je da sam mu čestitao. Ipak, ne razgovaramo previše o mečevima i rezultatima, obično popričamo o porodicama i sličnim temama“, rekao je Mari.

On je u aprilu dobio dete sa suprugom Kim Sirs, a kao u slučaju najvećeg rivala, očinstvo je bilo inicijalna kapisla za najbolju sezonu u karijeri.

„Ne utiče mnogo na vaš tenis, i dalje morate da naporno trenirate svakoga dana, idete u teretanu i radite na svojoj igri. Drugačije je van terena – sa pobedama i porazima se suočavam mnogo bolje jer imam nešto kod kuće što je važnije. Ne upadam u euforiju zbog pobeda, ne ’padam’ previše zbog poraza, što u prošlosti nije bio slučaj. Kada sam osvojio Masters u Parizu osećaj je bio sjajan, ali kada sam došao kući, prestao sam da mislim o tome, želeo sam da budem sa porodicom“, dodao je prvi igrač sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu