Utorak, 11.09.2001.

21:30

ZIVKOVIC: MEDJU ZRTVAMA I POVREDJENIMA NEMA NASIH DRZAVLJANA

Izvor: B92

Default images
Otpravnik poslova jugoslovenske ambasade u Vasingtonu Ivan Zivkovic izjavio je u utorak vece za Radio B92 da medju zrtvama i povredjenima u teroristickim napadima u Njujorku i Vasingtonu nema drzavljana SRJ.

“Prema saznanjima nasih u Njujorku pri Ujedinjenim Nacijama i nasima ovde, medju zrtvama teroristickog napada nema nasih drzavljana. Svi radnici u misiji i ambasadi su na svojim radnim mestima. Bilo je vise poziva nasih drzavljana, niko nije trazio pomoc, ali su izrazili ogorcenje time sto se desilo i interesovali su se da li ima problema u ambasadi. Svi su vec upozoreni da bi trebalo da napuste i izbegavaju drzavne zgrade i institucije koje mogu biti meta eventualnih teroristickih napada”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: