Srbija

Utorak, 26.12.2023.

14:31

Mali: Srbija će biti spremna da 2027. godine zablista FOTO

Ministar finansija Siniša Mali prisustvovao je na sednici koordinacionog tima za praćenje realizacije Međunarodne specijalizovane izložbe EXPO Belgrade 2027.

Izvor: B92.net

Default images
Foto: Instagram/mali_sinisa

"Razgovarali smo o tehničkim pitanjima vezanim za realizaciju EXPO izložbe, dogovarali dalje korake u sprovođenju ovog važnog projekta, sumirali do sada sprovedene aktivnosti", obavestio je Mali na svom instagram profilu.

"Srbija će biti spremna da 2027. godine zablista na svetskoj sceni međunarodnih izložbi. EXPO je naša šansa da budemo centar sveta, a do tada nas čekaju četiri godine zahtevnih priprema, kako bismo još jednom pokazali da Srbija može da bude sjajan domaćin celom svetu. I to će tako i biti, jer smo toj ideji i cilju potpuno posvećeni, a veliki trud uvek rezultira velikim uspehom. Pred nama je veoma važan zadatak, ali posla se nikada nismo plašili. Idemo "punom parom" ka EXPO 2027", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Made in Serbia" polako osvaja Evropu

Tekstilci i obućari iz Srbije sve više oblače i obuvaju Evropljane. Proizvodnja tekstila i odeće u Srbiji ima dugu tradiciju i bila je među glavnim izvoznim industrijama. Predviđa se da bi ova grana privrede uskoro ponovo mogla biti moćna.

11:59

17.10.2024.

1 d

Podeli: