Sreda, 04.10.2023.

12:42

Poslušajte najnoviju League of Legends Worlds himnu – ”GODS”

Bliži nam se League of Legends Worlds, jedan od najprestižnijih i najgledanijih esport događaja godine, a kao što je sada već i tradicija, zajedno sa njim dolazi i himna na kojoj je ove godine radio korejski bend NewJeans.

Izvor: RUR

Poslušajte najnoviju League of Legends Worlds himnu – ”GODS”
Foto: Riot Games

Prateći muzički spot za himnu, koji je sada dostupan i na Youtube-u, posvećen je aktuelnom svetskom šampionu Deftu i njegovom putu od prvog igranja League of Legendsa u srednjoj školi, do proboja u LCK, pa sve do DRX-ovog nezaboravnog pohoda na šampionat prošle godine.

Više od 108.000 fanova LoL-a pratilo je sinoćnu premijeru, a mnogi su pohvalili „neverovatan“ stil animacije, dok su drugi hvalili Riot zbog savršenog prikaza Deftovog puta do titule 2022. godine.

Pored Defta mogli smo da vidimo i druge popularne zvezde poput Fakera, Kerije, Showmakera, Rekklesa, Chovy-a, koji su se takođe našli u klipu za GODS.

Kako vam se dopada pesma?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: