Utorak, 29.12.2020.

13:18

Raspisan tender za izgradnju vodovoda u Ritopeku

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas plan detaljne regulacije za vodovod Makiš-Mladenovac koji je, prema rečima zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, veoma važan jer se njime omogućava snabdevanje vodom Grocke, Sopota i Mladenovca.

Izvor: Tanjug

Raspisan tender za izgradnju vodovoda u Ritopeku
Foto: Depositphotos, jeanclilcac

Vesić je rekao da je danas raspisan tender za izgradnju vodovoda u Ritopeku, navodeći da će u se u nižim delovima Ritopeka raditi oko 7,5 kilometara vodovoda što će, dodao je, biti završeno do novembra sledeće godine.

"Do juna završavamo projektovanje oko osam kilometara vodovodne mreže u višim delovima Ritopeka, što ćemo takođe raditi. U međuvremenu završavamo projektovanje za odvojke za Vrčin i Grocku, a tender ćemo raspisati u februaru”, rekao je Vesić novinarima u Sava centru, gde je održana sednica.

Naveo je da će, u međuvremenu, u junu biti raspisan tender za izgradnju nastavka vodovoda u južnim delovima Grocke - naseljima Pudarci, Kamendol, Umčari, Dražanj kako bi, dodao je, stanovnici tih naselja do marta 2023. godine dobili gradsku vodu.

"Sve ukupno to je više od 50 kilometara vodovoda. Ostaće nam samo poslednji deo, do Mladenovca. To je nekih 15 kilometara i danas je usvojen plan i za to", dodao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: