Četvrtak, 09.11.2000.

20:31

SMILJKA KOSTICA DOCEKALI GRADJANI ZITORADJE

Izvor: B92

Default images
Posle godinu i po dana, koliko je proveo u istraznom zatvoru, bivsi direktor Duvanske industrije nis Smiljko Kostic posetio je svoje rodno mesto Zitoradju, javlja dopisnik ANEM-a. U Zitoradji ga je, u organizaciji DOS-a, docekalo oko 2.000 ljudi. Kostic je okupljenima rekao da ce pomoci privredi i gradjanima Zitoradja. Povodom sudskog procesa koji se jos uvek vodi protiv njega on je rekao da je to radjeno po "staljinistickim metodama - kada su prvo ljude zatvarali a onda izmisljali njihovu krivicu". Kostic je optuzio bivseg republickog premijera da je inspirator njegovog hapsenja rekavsi da je Vlada Srbije donela odluku o uvodjenju nezakonitih privremenih mera u preduzeca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

19 h

Podeli: