Četvrtak, 09.11.2000.

20:31

SMILJKA KOSTICA DOCEKALI GRADJANI ZITORADJE

Izvor: B92

Default images
Posle godinu i po dana, koliko je proveo u istraznom zatvoru, bivsi direktor Duvanske industrije nis Smiljko Kostic posetio je svoje rodno mesto Zitoradju, javlja dopisnik ANEM-a. U Zitoradji ga je, u organizaciji DOS-a, docekalo oko 2.000 ljudi. Kostic je okupljenima rekao da ce pomoci privredi i gradjanima Zitoradja. Povodom sudskog procesa koji se jos uvek vodi protiv njega on je rekao da je to radjeno po "staljinistickim metodama - kada su prvo ljude zatvarali a onda izmisljali njihovu krivicu". Kostic je optuzio bivseg republickog premijera da je inspirator njegovog hapsenja rekavsi da je Vlada Srbije donela odluku o uvodjenju nezakonitih privremenih mera u preduzeca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: