Nova vest
Info 2

11.8.2024.

16:40

Drama u Parizu: Hitno evakuisan Ajfelov toranj VIDEO

Samo nekoliko sati pred ceremoniju zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu desila se drama u samom centru grada, pošto je policija morala da evakuiše Ajfelov toranj i prostor oko njega, javlja Asošijejted Pres.

Izvor: Novosti

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Naime, jedna osoba je primećena kako se penje na ovu parisku znamenitost, što je pokrenulo hitnu reakciju policije.

Čovek koji na sebi nije imao majicu uočen je odmah iznad olimpijskih krugova koji su postavljeni na Ajfelov toranj.

Policija je zbog toga morala da posetioce udalji sa mesta dešavanja i neki od posetilaca su nakratko bili zaključani na drugom spratu, ali su na kraju pušteni da odu 30 minuta kasnije.

Inače, ceremonija zatvaranja Olimpijskih igara zakazana je za večeras od 21.00 čas, a ponovo su na snazi velike mere obezbeđenja.

Podeli:

Tagovi:

Komentari 2

Podeli:

Region

"Dosta je bilo ultimatuma"

Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski preneo je da je predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen i predsedniku Evropskog saveta Šarlu Mišelu, ukazao da više ne mogu da se prihvataju ultimatumi.

Kosovo online

23:13

7 min

Svet

Pogođena Zapadna obala: 16 mrtvih

Najmanje šest Palestinaca je ubijeno, a 18 ranjeno u izraelskom napadu na grad Kabatija, na okupiranoj Zapadnoj obali, izjavio je danas guverner Dženina Kamal Abu al-Rab za Rojters.

Tanjug

22:56

24 min

U fokusu

Vidi sve
Svet

Nekada smo ih plaćali evro, a sada debelo

Nekada smo ove suvenire plaćali oko evro, a danas u pojedinim zemljama koštaju i kao pola kilograma mesa. Tako se turisti umesto magneta za frižider, radije vraćaju praznih ruku.

Telegraf/M.P.

21:26

1 h

Svet

Kipar odobrio: Počinje povezivanje sa Grčkom

Kipar je dao zeleno svetlo za izgradnju podvodnog električnog kabla u projektu vrednom 1,9 milijarde evra, koji će elektro mrežu povezati sa Grčkom, izjavio je ministar energetike Džordž Papanastaziju.

Beta

19:44

3 h

Novo Sport Video Menu