Nova vest
Info 9

30.7.2024.

10:36

Vučić čestitao Zorani Arunović i Damiru Mikecu: Ponosni smo na vaš uspeh, tako se voli Srbija FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu osvajanje zlatne medalje na OI u Parizu u takmičenju miks parova.

Izvor: Tanjug, B92

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Prva zlatna medalja za našu Srbiju snažno je zasijala na olimpijskom nebu! Naši Damir Mikec i Zorana Arunović su najbolji na svetu! Ponosni smo na vaš uspeh, tako se voli Srbija! Bravo, Damire! Bravo, Zorana", napisao je Vučić na Instagramu. 

Arunović i Mikec osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

Arunović i Mikec su u finalu u Šaterou bili bolji od turskog para Seval Ilajda Tarhan/Jusuf Dikec rezultatom 16:14.

Arunović i Mikec su osvajanjem zlatnog odličja doneli Srbiji prvu medalju na OI u Parizu.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

Razno

Na današnji dan, 19. septembar

1356 - Engleska vojska pod vođstvom Crnog Princa, sina kralja Edvarda III, u bici kod Poatjea porazila je vojsku francuskog kralja Žana II, čime je okončana prva faza Stogodišnjeg rata.

Beta

0:00

6 h

Svet

Spremni za državni udar: Rusi će ih "zbrisati"?

Moskva je platila i obučila grupu pobunjenika koji imaju za cilj da sruše prozapadnu vladu Jermenije ranije ove godine, rekli su jermenski tužioci, ali su lokalne snage bezbednosti na vreme ispratile navodnu zaveru.

Index.hr

23:36

7 h

U fokusu

Vidi sve
Svet

Google izbegao kaznu EU

Kompanija Alphabet (Google) pobedila je u sredu u pravnom sporu protiv kazne od 1,49 milijardi evra (1,7 milijardi dolara) koju joj je Evropska unija izrekla zbog povrede antimonopolskih pravila, dok kompanija Qualcomm nije uspela da poništi svoju kaznu.

biznis.rs/Vladimir Jokanović

22:59

7 h

Svet

Nemačka obustavila izvoz oružja

Nemačka je obustavila novi izvoz ratnog oružja u Izrael dok se suočava sa pravnim problemima, prema Rojtersovoj analizi podataka i izvoru iz Ministarstva ekonomije te zemlje.

Tanjug

22:22

8 h

Svet

FED doneo odluku

Američka centralna banka Federalne rezerve (FED) donela je danas odluku o smanjenju ključne kamatne stope za 50 baznih poena (0,50 odsto).

Tanjug

21:31

9 h

Svet

Audi zatvara fabriku: "Prodajemo"

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi najavio je prodaju svoje briselske fabrike i traži potencijalne investitore, rekao je šef proizvodnje Gerd Voker.

Index.hr

20:31

10 h

Servisne informacije

Ovi delovi Beograda ostaju bez vode ceo dan

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Savski venac, u četvrtak, 19. septembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Sanje Živanovića, od Ruske do Brzakove, saopštavaju iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija”.

B92.net

21:15

9 h

Novo Sport Video Menu