Nova vest
Fudbal

Subota, 21.06.2008.

14:33

Dijara u Partizanu još 4 godine

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Senegalski fudbaler Lamin Dijara produžio je u subotu u Beogradu ugovor sa šampionom Srbije Partizanom na četiri godine. "Stvarno sam zadovoljan u Partizanu, jer mi je ovde od prvog dana bilo dobro. Hvala upravi što je produžila ugovor sa mnom. Drago mi je sto će u klubu ostati i Žuka i Moreira", rekao je Dijara novinarima po potpisivanju ugovora.

Senegalac je istakao da nije razmišljao o ponudama iz klubova iz Španije i Francuske.

"Od početka sam znao da ću da ostanem u Partizanu, jer želim da se kvalifikujemo za Ligu šampiona", kazao je Dijara i novinarima rekao da je siguran da će ekipa igrati u najboljem evropskom klupskom takmičenju.

Dijara je rekao da se prethodnih nedelja odmorio u Senegalu i da na pripreme, koje počinju u ponedeljak, dolazi potpuno spreman.

"Moramo što bolje da se spremimo za utakmice koje dolaze, jer ako hoćemo da igramo u Ligi šampiona, moramo da pobedimo velike timove, kao što su, na primer, Barselona i neki drugi", rekao je igrač koji je u beogradskom klubu dobio nadimak "crna mamba".

Dijara je u Partiizan došao prošlog leta, a u "crno-belom" dresu je postigao ukupno 20 golova i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje "duple krune".

U dosadašnjem toku prelaznog roka u klub su došli Radosav Petrović (Radnički Obrenovac), Ivan Stevanović (OFK Beograd), Miloš Bogunovć (Rad), Kamel Zajem (Esperanca iz Tunisa) i Kamerunac Aleksis Ngambi (Monpelje). Iz ekipe su otišli kapiten Stevan Jovetić (Fiorentina), Nemanja Rnić (Anderleht) i Milan Vještica (Šinjik).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu