Fudbal 105

Subota, 21.06.2008.

14:33

Dijara u Partizanu još 4 godine

Dijara u Partizanu još 4 godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

konacno prava vest pred pripreme i kvalifikacije za LS.Mogli bi mnogi nasi mladi igraci da se ugledaju na ove strance a ne da posle prve ponude bezglavo jurcaju napolje.

shomy

pre 15 godina

znaci jos da su stavili kerlona i moses-a uz alexa iz vaska i to su svi igraci iz manager-a koji postanu bum....ako se tomic bude oslanjao na manager,tesko nama...tamo je i lazetic zarko dobar,ali u stvarnosti....

Kovach

pre 15 godina

Bravo,brat moj iz Afriku!E,a 'oce neko da mi kaze sto Zvezdin trener ne moze da prica?Pa nije bas toliko torima...Tomicu,brate moj,dovedi nam jos jednog centarfora i jednog zadnjeg veznog!

Jale Dobric

pre 15 godina

Pozdrav!
Za CRVENO BELO SRCE komentar: Bastu ste utrpali Udinezeu a sta svaki navijac licno misli o njemu to nije bitno. Svaka cast za Dijaru. Za LS treba jos igrac kalibra Igora Duljaja, a to nemamo i kako vidim necemo imati. Mislim da upravi nisu potrebne takve predstave. Plakacemo mi za Zekom ja vam kazem. Svi u Partizanu moraju 1.biti Grobari, a ne biznismeni I mondijalisti koji Zvezdu smatraju prijateljem.
Tesko ce biti, ali nadajmo se da ce se"gibanica" Lige Sampiona ponovo tresti na centru JNA

misha

pre 15 godina

@nikola
Prijatelju,Balazs Dzsudzsak vec celu polusezonu igra u PSV-u, i to veoma dobro, tako da... Nema sansssssseeeee. Volim i ja FM, ali ne treba preterivatai.

KKP

pre 15 godina

Boze, kako vi lupetate i o cemu vi pricate. Vi bi ovog i onog... Smesno stvarno.
Nenad Djordjevic ostaje u Partizanu! To je vest koja je najsvezija i raduje nas navijace. Djordjevic ce, kao i Dijara, produziti ugovor! Tomicu, svaka cast zaista!

nikola

pre 15 godina

mika aaritali je stvarno extra igrac,mislim da je buduci rooney i mislim da bi rene mihelic iz maribora bio extra pojacanje kao i balazs dzsudzak debrecen i artem radzakov iz bate

srki

pre 15 godina

@jerez
nije ti ovo menadzer pa da ti igraci valjaju...kakav crni kalon...pinilja? lik koji je iz porta presao u harts?...
---------bozovic---------
-------------------------
---djordjevic--ngambi----
stevanovic------obradovic
-------------------------
-----------zuka----------
----moreira----zaim------
-------------------------
paunovic------------tosic
----------dijara---------

p.s. jel zna neko da li je ngambi igrao prosle i ove subote za kamerun?

arsenije88

pre 15 godina

Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)

dobar predlog , slazem se !

ajmo milivoje

pre 15 godina

KKP
Brate,ajde ne drži nas u neizvesnosti,o kom strancu je reč?Poznat,nepoznat,pozicija,koliko je realno da dodje?A ako kažeš da Paunović dolazi,verujem ti da je tako,jer do sada nisi puštao neke lažne informacije u javnost!

nemanja87

pre 15 godina

Bobisha care aj uporedi cene na trzistu i rejting Zuke,Moreire,Dijare,Tosica,Obradovica i Djordjevica koji cine kostur Partizana iz prosle sezone sa igracima koji ostaju u Zvezdi sledece sezone.(Koroman,Milijas,Gaj,Burzanovic,Ninkov i verovatno Kastiljo)Veruj mi da ovi iz Partizana nisu nista bolji vec su verovatno i slabiji za nijansu.Druga stvar Zvezda da je dovela i mene za trenera veruj mi da Jokanovic ne bi bio u nekoj prednosti.Mislim da je Partizan samo u prednosti zato sto je doveo igrace ranije,ali ipak on i ranije pocinje kvalifikacije.

Jerez

pre 15 godina

Prvo mali copy-paste

Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)

E sad, nisam siguran za Paunovica, pre nekoliko godina bi bio sjajno pojacanje, ali sad mislim da ne, prvo mator je, drugo imamo previse igraca na sredini terena a napadaca (kvalitetnih) malo. Kada bi Tomic bio malo vizionar pa doveo neke od ovih igraca:
Kallon - bez ugovora
Wanderlei - iz Ponte Prete sjajan napadac, vrednost negde oko 1,2 miliona,
Martin Kamburov - vrednost oko 1,5 miliona, a li vredi svaki cent,
Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)
Mauricio Pinila iz Hartsa - igrao za Sporting iz Lisabona, vrednost oko 1 milion.
Od svih ovih kad bi mene pitali prva dvojica bi bili idealni, tada bi bili bas mocni!!!

MOLBA

pre 15 godina

Bilo bi dobro da objavite da je juce u Novom Sadu preminuo Abdulah Gegic covek koji je doveo nas Partizan do finala Kupa sampiona 1966.

Marko

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA … Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula
(A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine, 21. jun 2008 16:56)

Prvo, FKP ne moze da znaci Fantasticno Kupljena Titula jer ti je na kraju slovo P a ne T. Drugo, "da li" se pise odvojeno ako nisi znao. I trece, cela Srbija zna da nam je cika Tole kupio titulu, Partizan je sve titule u istoriji osvojio zahvaljujuci cika Toletu, Tole je namestio da Zvezda 16 godina ne prezimi u Evropi, SVE JE CIKA TOLE TO URADIO, ALI MOLIM TE NEMOJ VISE DA SMARAS SA TIM. Pusti nas da uzivamo u "namestenim" titulama i gledaj svoje (zvezdino) dvoriste.

Partizan Forever!

pre 15 godina

OOOO! Stvarno se iznenadih covjek je dosao u Evropu da zaradi koji dinar a ipak izabere Partizan i pored veceg novca koji su mu nudili ostali klubovi. Svaka ti cast brate pokazao si kakav si covjek a svi znamo da si odlican igrac. Ne mogu da vjerujem da uspijevamo da zadrzimo ovakve igrace , stvarno ovo je podvig u danasnjem fudbalu gdje se sve vrti oko novca.
I jos nesto: Kad pocnu utakmice za Ligu sampiona planiram da putujem iz Podgorice vozom na plus 40 da bih gledao Partizan i nadam se da cemo uspjeti da se kvalifikujemo. Jer ukoliko ne bi uspjeli,stvarno ne bih podnio jos jednom da se vracem iz Beograda za Podgoricu kao protiv Artmedije. Jer vjerujte mi ljudi, to je bilo najduze putovanje u mom zivotu! Ali mislim da cemo ovog puta proci pa ce biti slavlja!!!

MijaPFC

pre 15 godina

Svega mi,suze su mi posle kad sam cuo...pa ovo je prava jagoda na slagu...neka ih samo zdravlje posluzi,malo srece na zrebu pa ce ovo da bude ekipa za koju ce se tek cuti...majstore...4 godine... nemam reci...

KKP

pre 15 godina

Znalo se jos ranije da ostaje, ali svaka cat Tomicu. Sa jednim tako kvalitetnim spicem, koji je imao puno ponuda, produzen je ugovor na 4 GODINE!!! Svaka cast! U ponedeljak na prozivku stize 6 pojacanje, povratnik u crno-beli dres, Veljko Paunovic! Moze da igra i spica i u veznom redu. A stize jos jedan stranac, ali o tome za neki dan...

dalibor

pre 15 godina

dobro, to svakako ne znaci da ce igrati jos 4 godine u partizanu, sve je to u cilju povecanja njegove cene (sto duzi ugovor, to veca cena transfera), ali ovo je dobra vest, svakako! E kad bi ih jos trenirao Dule Vujosevic, gde bi nam bio kraj :-)

Doodoolentze

pre 15 godina

A sto se tice onoga da je bio u Senegalu na odmoru,samo cu se nasmejati-AAAAAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Laze,bre,srpski zet,bio u Ivanjici kod devojcice!!!!

cenoi beli

pre 15 godina

ovako...svesno smo prepustili edgara i devica crvenoj zvezdi..u dogovoru sa menadzerom stojadinovicem da bi kod nash dosao opet jedan crnac koji igra levo krilo....videcete...provereno..a edgar je odlican igrach..napred pfc..nappred dijara...pozz grobarima

BiP

pre 15 godina

Ubedljivo najvece pojacanje za sledecu sezonu !!!
p.s. Samo da ne stoji u ugovoru da ce od sledeceg transfera menadzer dobiti nekih 50% , jer sma ubedjen da ce preci u sledeci klub za velike pare ...

Ivan_NI

pre 15 godina

Mislim da je klub donekle shvatio da rasprodajom igraca nakon dobre sezone ekipa u narednoj ne moze da ponovi dobre rezultate a narocito ne da ih poboljsa ulaskom u LS.Realno gledano Partizan ce zadrzati kostur ekipe iz prosle sezone,ostali su sjajni Zuka,Moreira i Diara,nadam se da ce odbranom komandovati Djordjevic i uz mlade talente koji su u ekipi tim sasvim sigurno moze opet osvojiti titulu.E sad,da vidimo sta je sa LS?Za to takmicenje nam trebaju extra pojacanja,trenutno svakoj poziciji u timu nedostaje po 1-2 veoma kvalitetna fudbalera,narocito u odbrani i napadu.Sve ove igrace koje je Partizan doveo tek treba uigrati i videti na delu.za LS
nama trebaju provereni igraci,za to naravno treba i para ali ako se vec nema toliko para neka se prica o Uefa kupu kao krajnjem dometu ekipe.Ako se ne pojacamo znatno vise tako ce i biti,i opet ce se posle siriti razocarenja kako se nismo plasirali,pa kako nemamo srece...to su vec zastarele fore!Ako se u nesto ne ulozi veci kes nema onda nista od uspeha!Dijara je siguran da ce uci u LS ali ako naleti na Barsu u kvalifikacijama ne znam sta ce misliti...uz postovanje prema njemu i svim igracima tesko ovaj tim prolazi 3 kolo kvalifikacija...samo treba biti realan!Srecno

A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula

Lj

pre 15 godina

Nisam "Partizanovac" ali ovom coveku svaka cast. Veci je patriota od 95% nasih decaka koji odmah pobegnu cim im ispred nosa mahnu zelenim paricama. Da je hteo mogao je bar 4x jaci ugovor potpisati u inostranstvu. Njegove lojalne i optimisticke izjave ukazuju na pozitivan karakter ovog coveka.

R10

pre 15 godina

Diara i Moreira su najbolji igraci partizana u zadnjih 10 godina. Moreira ima pasove kao Ronaldinho. A brzeg igraca od Diare nisam video. Titula je sigurno nasa i sledece sezone.

Anonymous

pre 15 godina

Bravo Diarra...i ovo smatrajte "pojacanjem" jer da je on otisao svasta bi bilo :) Sad jos jedan kvalitetan spic,da ga uparimo sa Diarra-om i Fejsa i to je to.

ajmo milivoje

pre 15 godina

"Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom."Objavljeno u današnjem broju lista Danas!Ilić,Vukić?

Banjaluka

pre 15 godina

Može li ko nešto više da kaže o ovom Petroviću. Lik je visok kao i Jokanović, igra na istoj poziciji kao i Jokanović još samo da zna igrati kao što je i Jokanović igrao. Interesuje me kakve su mu motoričke sposobnosti s obzirom da je visok 1,93. Ako tu bude dobar ima sve predispozicije da bude koliko toliko dobar igrač. I interesuje me, ako mi neko može odgovoriti, šta je sa ovim Edgarom. Da li je još uvijek bliži zvjezdi ili će ipak doći u Partizan. Imam neki predosjećaj da bi sa njim Partizan u potpunosti kompletirao ekipu za kvalifikacije.Pozdrav iz Banjaluke.

juca

pre 15 godina

Bravo DIJARA ti si medju onima koj neidu u inostranstvo za vece pare a ne onaj RNIC kao veliki grobar pa nas izdo zbog para.HVALA MU BAR CE ODBRANA DA BUDE SIGURNIJA.

Jel neko cito danasnji "DANAS0"gde pise:Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom.

STA VI MISLITE KO BI MOGO TO DA BUDE?

Kazu da Moreirin menadzer dovodi jednog igraca u PFC.

Igor

pre 15 godina

Jeste li primetili da srpske klince uvaljuju u inostranstvo sto pre, prvom prilikom, dok dobri stranci (npr. Kastiljo) mahom ostaju.
Pitam se, da nema to veze sa agentima nasih klinaca, koji su redom mafijoze koje samo cekaju da se ogrebu?

bobisha

pre 15 godina

Mislim da je Partizan u velikoj prednosti ispred CZ u sledecoj sezoni! Zadrzavanje skoro kompletnog tima,pojacavanje zadnje linija sa Ngambijem,Desnog beka sa Stevanovicem i vezni red sa fantasticnim Zaimom sa bazom:Diarra,Moreira,Juca,Djordjevic,Obradovic i Tosic,obecava puno radosti svim grobarima sirom sveta! Kakve god igrace da CZ dovede sledi njihovo prilagodjavanje(recimo njihova proslo letosnja pojacanja sigurno nisu losi igraci-nisu se ljudi snasli!),uigravanje i sl! O,novom treneru i da ne pricam.Zato je realno da Partizan osvoji sve i sledece godine! Samo...nadam se da Tomic nece napraviti Bjekovicevu gresku od sezone sa Artmedijom i da ce Diarri dovesti partnera sa imenom i prezimenom u napadu i cemo se iznagledati golova i tog novog tandema.

Jack

pre 15 godina

ale ale ale ostaje dijara nas crni majstor sada jos jednog napadaca za ligu sampiona i idemo!!!pozdrav za komsinicu koje je dovela "sjajnog trenera"xaxa
slavice se titula titula

Joker

pre 15 godina

toooooo!!

e ovo (ostanak njega i moreire) ce nam biti vrijednije od bilo kog pojacanja!

uz malo srece, liga sampiona je na dohvat ruke!

Ninoslav

pre 15 godina

"moramo da pobedimo velike timove, kao što su, na primer, Barselona" hahahahhahahaha tako je pobedice te i mancester u finalu tices biti trostruki strelac sa tribina ce se cuti urlici CRNA MAMBA ole ole buhahahha e tacno su od senegalca napravili tipicnog partizanovca ;]] tuga jad i cemer ;]]

pfc

pre 15 godina

Bravo Dijara bravo legendarna upravo tako se to radi.Jos jedan dokaz da gledamo u buducnost svaka cast!Jel moze neko da mi kaze sta ce biti sa igracima koji ce igrati u Pekingu A IZ PARTIZANA su termini se malo preklapaju koliko ce izostati sa kvalifikacija.

Cika Tole je kupio i 007 titulu?

pre 15 godina

BLACK MAMBA!!!

Ja sam gledao na NAT GEO WILD neku emisiju, i znate koja je najsmrtonosnija zmija na svetu??? crNa maMba
Njeni ujedi pogotovo su smrtonosni za nasu komsinicu!:)

velja

pre 15 godina

Dugo me neki paraf ovoliko nije obradovao. Fantastican igrac igrace josh u najsvetijem dresu. Joshe je potpisao na 4 godine sto znaci da ce imati cvrst ugovor sto ce imati eventualno posledicu odlicno obestecenje u nekoj od narednih sezona.

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

A bas se ponadao da ce da pobegne iz partizana!!!! Na njegovu zalost to je bila samo novinarska patkica i pokusaj njegovog menadzera da mu podigne cenu!!!! jos jedan dokaz da partizanovi fudbaleri ne trebaju nikom!!! Tesko ces ti otici iz partizana,kada jedan basta ode u udineze,a Diara ne treba nikom,sta reci!!! Toliko o tome koliko se ceni zvezdina skola,dok je partizanovim igracima najveci uspeh da se vrate kuci kao sto su lutali i kao sto su se vracali:Kralj,Ilic,Nadj,mirkovic,Lazovic,Djordjevic itd,a vraca ce se jos,prvi koji ce se mozda vratiti je Marinkovic...itd!!!

prolaznik

pre 15 godina

Znate li sta mene ovde najvise pogadja!? Svi u klubu rade svim srcem, i vodjstvo i trener i igraci, nema sukoba navijaca i uprave, navijaca dolazi sve vise, sve se radi u odlicnoj atmosferi... - i to nas zacudjava! Pa ljudi ovo treba da bude normalno! Mnogo su klub unistavali i tlacili Zecevici, Bjekovici i slicni, da smo na normalne stvari postali euforicni kao da smo osvojili Ligu sampiona. Ljudi, ovo je Partizan i ovako se radi u njemu! Nemojte da vas to iznenadjuje!
Parni valjak je tek u leru...

vladan

pre 15 godina

Mislim da je IMPERATIV dovodjenje jos jednog centarfora EVROPSKOG pedigrea koji ce biti u paru sa Diarrom,jer sjetimo se kako je skripalo u napadu u utakmicama u kojima je pauzirao Jovetic,a Bogunovic i ostali,uz duzno postovanje,nisu igraci koji bi bili dostojna zamjena za Jovetica,ako nista drugo,ono zbog iskustva koje im nedostaje.Dakle,upravo odresi kesu i dovedi jednog rasnog napadaca,inace nista od evro ambicija,a bogami i titule. Osjecam da ce se zvezdasi opasno pojacati,treba im parirati sledece sezone. Ko se slaze nek PREDLOZI!

zorz

pre 15 godina

Dijara brate nas hvala sto si ostao jos ovu sezonu.Realno je da si mogao da odes,stavis potpis na 4-5 puta jaci ugovor i obezbedis se materijalno ali ti si ostao sto Grobari znaju da cene.Nadam se da ce ti se vratiti ovaj potez i da ces posle jos boljih igara u Partizanu otici u mnogo veci klub nego sto si mogao da odes ove sezone.

avalon

pre 15 godina

"Hvala upravi sto je produzila ugovor sa mnom"-A,ha,ha,ha,! Svaka cast majstore,tako se postuje Partizan! To od domaceg igraca nikada ne bi doziveli! Da bog da dao 35 gola u sledecoj sezoni i onda otisao u neki veliki klub na zapadu! Ti to zasluzujes!

Đorđe

pre 15 godina

Sjajna vest!!!
Tim za LŠ:
Golman- Božović
Štoperi- Đorđević i Ngambi
Bekovi- Obradović i Stevanović
Sredina-Juca, Moreira, Tošić,Zajem
Napad- Diara i još jedno dobro pojačanje.
Samo napred idemo u LŠ!

deki

pre 15 godina

A onaj "zvezdin" joao carlos podpisao za genk, eto to ga na Bunjo!!!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/15018/joaocarlos/transferdaten.html

avalon

pre 15 godina

"Hvala upravi sto je produzila ugovor sa mnom"-A,ha,ha,ha,! Svaka cast majstore,tako se postuje Partizan! To od domaceg igraca nikada ne bi doziveli! Da bog da dao 35 gola u sledecoj sezoni i onda otisao u neki veliki klub na zapadu! Ti to zasluzujes!

zorz

pre 15 godina

Dijara brate nas hvala sto si ostao jos ovu sezonu.Realno je da si mogao da odes,stavis potpis na 4-5 puta jaci ugovor i obezbedis se materijalno ali ti si ostao sto Grobari znaju da cene.Nadam se da ce ti se vratiti ovaj potez i da ces posle jos boljih igara u Partizanu otici u mnogo veci klub nego sto si mogao da odes ove sezone.

vladan

pre 15 godina

Mislim da je IMPERATIV dovodjenje jos jednog centarfora EVROPSKOG pedigrea koji ce biti u paru sa Diarrom,jer sjetimo se kako je skripalo u napadu u utakmicama u kojima je pauzirao Jovetic,a Bogunovic i ostali,uz duzno postovanje,nisu igraci koji bi bili dostojna zamjena za Jovetica,ako nista drugo,ono zbog iskustva koje im nedostaje.Dakle,upravo odresi kesu i dovedi jednog rasnog napadaca,inace nista od evro ambicija,a bogami i titule. Osjecam da ce se zvezdasi opasno pojacati,treba im parirati sledece sezone. Ko se slaze nek PREDLOZI!

Marko

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA … Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula
(A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine, 21. jun 2008 16:56)

Prvo, FKP ne moze da znaci Fantasticno Kupljena Titula jer ti je na kraju slovo P a ne T. Drugo, "da li" se pise odvojeno ako nisi znao. I trece, cela Srbija zna da nam je cika Tole kupio titulu, Partizan je sve titule u istoriji osvojio zahvaljujuci cika Toletu, Tole je namestio da Zvezda 16 godina ne prezimi u Evropi, SVE JE CIKA TOLE TO URADIO, ALI MOLIM TE NEMOJ VISE DA SMARAS SA TIM. Pusti nas da uzivamo u "namestenim" titulama i gledaj svoje (zvezdino) dvoriste.

Cika Tole je kupio i 007 titulu?

pre 15 godina

BLACK MAMBA!!!

Ja sam gledao na NAT GEO WILD neku emisiju, i znate koja je najsmrtonosnija zmija na svetu??? crNa maMba
Njeni ujedi pogotovo su smrtonosni za nasu komsinicu!:)

Đorđe

pre 15 godina

Sjajna vest!!!
Tim za LŠ:
Golman- Božović
Štoperi- Đorđević i Ngambi
Bekovi- Obradović i Stevanović
Sredina-Juca, Moreira, Tošić,Zajem
Napad- Diara i još jedno dobro pojačanje.
Samo napred idemo u LŠ!

prolaznik

pre 15 godina

Znate li sta mene ovde najvise pogadja!? Svi u klubu rade svim srcem, i vodjstvo i trener i igraci, nema sukoba navijaca i uprave, navijaca dolazi sve vise, sve se radi u odlicnoj atmosferi... - i to nas zacudjava! Pa ljudi ovo treba da bude normalno! Mnogo su klub unistavali i tlacili Zecevici, Bjekovici i slicni, da smo na normalne stvari postali euforicni kao da smo osvojili Ligu sampiona. Ljudi, ovo je Partizan i ovako se radi u njemu! Nemojte da vas to iznenadjuje!
Parni valjak je tek u leru...

Lj

pre 15 godina

Nisam "Partizanovac" ali ovom coveku svaka cast. Veci je patriota od 95% nasih decaka koji odmah pobegnu cim im ispred nosa mahnu zelenim paricama. Da je hteo mogao je bar 4x jaci ugovor potpisati u inostranstvu. Njegove lojalne i optimisticke izjave ukazuju na pozitivan karakter ovog coveka.

ajmo milivoje

pre 15 godina

"Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom."Objavljeno u današnjem broju lista Danas!Ilić,Vukić?

MOLBA

pre 15 godina

Bilo bi dobro da objavite da je juce u Novom Sadu preminuo Abdulah Gegic covek koji je doveo nas Partizan do finala Kupa sampiona 1966.

Igor

pre 15 godina

Jeste li primetili da srpske klince uvaljuju u inostranstvo sto pre, prvom prilikom, dok dobri stranci (npr. Kastiljo) mahom ostaju.
Pitam se, da nema to veze sa agentima nasih klinaca, koji su redom mafijoze koje samo cekaju da se ogrebu?

juca

pre 15 godina

Bravo DIJARA ti si medju onima koj neidu u inostranstvo za vece pare a ne onaj RNIC kao veliki grobar pa nas izdo zbog para.HVALA MU BAR CE ODBRANA DA BUDE SIGURNIJA.

Jel neko cito danasnji "DANAS0"gde pise:Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom.

STA VI MISLITE KO BI MOGO TO DA BUDE?

Kazu da Moreirin menadzer dovodi jednog igraca u PFC.

Partizan Forever!

pre 15 godina

OOOO! Stvarno se iznenadih covjek je dosao u Evropu da zaradi koji dinar a ipak izabere Partizan i pored veceg novca koji su mu nudili ostali klubovi. Svaka ti cast brate pokazao si kakav si covjek a svi znamo da si odlican igrac. Ne mogu da vjerujem da uspijevamo da zadrzimo ovakve igrace , stvarno ovo je podvig u danasnjem fudbalu gdje se sve vrti oko novca.
I jos nesto: Kad pocnu utakmice za Ligu sampiona planiram da putujem iz Podgorice vozom na plus 40 da bih gledao Partizan i nadam se da cemo uspjeti da se kvalifikujemo. Jer ukoliko ne bi uspjeli,stvarno ne bih podnio jos jednom da se vracem iz Beograda za Podgoricu kao protiv Artmedije. Jer vjerujte mi ljudi, to je bilo najduze putovanje u mom zivotu! Ali mislim da cemo ovog puta proci pa ce biti slavlja!!!

bobisha

pre 15 godina

Mislim da je Partizan u velikoj prednosti ispred CZ u sledecoj sezoni! Zadrzavanje skoro kompletnog tima,pojacavanje zadnje linija sa Ngambijem,Desnog beka sa Stevanovicem i vezni red sa fantasticnim Zaimom sa bazom:Diarra,Moreira,Juca,Djordjevic,Obradovic i Tosic,obecava puno radosti svim grobarima sirom sveta! Kakve god igrace da CZ dovede sledi njihovo prilagodjavanje(recimo njihova proslo letosnja pojacanja sigurno nisu losi igraci-nisu se ljudi snasli!),uigravanje i sl! O,novom treneru i da ne pricam.Zato je realno da Partizan osvoji sve i sledece godine! Samo...nadam se da Tomic nece napraviti Bjekovicevu gresku od sezone sa Artmedijom i da ce Diarri dovesti partnera sa imenom i prezimenom u napadu i cemo se iznagledati golova i tog novog tandema.

Ivan_NI

pre 15 godina

Mislim da je klub donekle shvatio da rasprodajom igraca nakon dobre sezone ekipa u narednoj ne moze da ponovi dobre rezultate a narocito ne da ih poboljsa ulaskom u LS.Realno gledano Partizan ce zadrzati kostur ekipe iz prosle sezone,ostali su sjajni Zuka,Moreira i Diara,nadam se da ce odbranom komandovati Djordjevic i uz mlade talente koji su u ekipi tim sasvim sigurno moze opet osvojiti titulu.E sad,da vidimo sta je sa LS?Za to takmicenje nam trebaju extra pojacanja,trenutno svakoj poziciji u timu nedostaje po 1-2 veoma kvalitetna fudbalera,narocito u odbrani i napadu.Sve ove igrace koje je Partizan doveo tek treba uigrati i videti na delu.za LS
nama trebaju provereni igraci,za to naravno treba i para ali ako se vec nema toliko para neka se prica o Uefa kupu kao krajnjem dometu ekipe.Ako se ne pojacamo znatno vise tako ce i biti,i opet ce se posle siriti razocarenja kako se nismo plasirali,pa kako nemamo srece...to su vec zastarele fore!Ako se u nesto ne ulozi veci kes nema onda nista od uspeha!Dijara je siguran da ce uci u LS ali ako naleti na Barsu u kvalifikacijama ne znam sta ce misliti...uz postovanje prema njemu i svim igracima tesko ovaj tim prolazi 3 kolo kvalifikacija...samo treba biti realan!Srecno

deki

pre 15 godina

A onaj "zvezdin" joao carlos podpisao za genk, eto to ga na Bunjo!!!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/15018/joaocarlos/transferdaten.html

Anonymous

pre 15 godina

Bravo Diarra...i ovo smatrajte "pojacanjem" jer da je on otisao svasta bi bilo :) Sad jos jedan kvalitetan spic,da ga uparimo sa Diarra-om i Fejsa i to je to.

R10

pre 15 godina

Diara i Moreira su najbolji igraci partizana u zadnjih 10 godina. Moreira ima pasove kao Ronaldinho. A brzeg igraca od Diare nisam video. Titula je sigurno nasa i sledece sezone.

Banjaluka

pre 15 godina

Može li ko nešto više da kaže o ovom Petroviću. Lik je visok kao i Jokanović, igra na istoj poziciji kao i Jokanović još samo da zna igrati kao što je i Jokanović igrao. Interesuje me kakve su mu motoričke sposobnosti s obzirom da je visok 1,93. Ako tu bude dobar ima sve predispozicije da bude koliko toliko dobar igrač. I interesuje me, ako mi neko može odgovoriti, šta je sa ovim Edgarom. Da li je još uvijek bliži zvjezdi ili će ipak doći u Partizan. Imam neki predosjećaj da bi sa njim Partizan u potpunosti kompletirao ekipu za kvalifikacije.Pozdrav iz Banjaluke.

Doodoolentze

pre 15 godina

A sto se tice onoga da je bio u Senegalu na odmoru,samo cu se nasmejati-AAAAAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Laze,bre,srpski zet,bio u Ivanjici kod devojcice!!!!

cenoi beli

pre 15 godina

ovako...svesno smo prepustili edgara i devica crvenoj zvezdi..u dogovoru sa menadzerom stojadinovicem da bi kod nash dosao opet jedan crnac koji igra levo krilo....videcete...provereno..a edgar je odlican igrach..napred pfc..nappred dijara...pozz grobarima

KKP

pre 15 godina

Znalo se jos ranije da ostaje, ali svaka cat Tomicu. Sa jednim tako kvalitetnim spicem, koji je imao puno ponuda, produzen je ugovor na 4 GODINE!!! Svaka cast! U ponedeljak na prozivku stize 6 pojacanje, povratnik u crno-beli dres, Veljko Paunovic! Moze da igra i spica i u veznom redu. A stize jos jedan stranac, ali o tome za neki dan...

MijaPFC

pre 15 godina

Svega mi,suze su mi posle kad sam cuo...pa ovo je prava jagoda na slagu...neka ih samo zdravlje posluzi,malo srece na zrebu pa ce ovo da bude ekipa za koju ce se tek cuti...majstore...4 godine... nemam reci...

velja

pre 15 godina

Dugo me neki paraf ovoliko nije obradovao. Fantastican igrac igrace josh u najsvetijem dresu. Joshe je potpisao na 4 godine sto znaci da ce imati cvrst ugovor sto ce imati eventualno posledicu odlicno obestecenje u nekoj od narednih sezona.

KKP

pre 15 godina

Boze, kako vi lupetate i o cemu vi pricate. Vi bi ovog i onog... Smesno stvarno.
Nenad Djordjevic ostaje u Partizanu! To je vest koja je najsvezija i raduje nas navijace. Djordjevic ce, kao i Dijara, produziti ugovor! Tomicu, svaka cast zaista!

BiP

pre 15 godina

Ubedljivo najvece pojacanje za sledecu sezonu !!!
p.s. Samo da ne stoji u ugovoru da ce od sledeceg transfera menadzer dobiti nekih 50% , jer sma ubedjen da ce preci u sledeci klub za velike pare ...

arsenije88

pre 15 godina

Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)

dobar predlog , slazem se !

dalibor

pre 15 godina

dobro, to svakako ne znaci da ce igrati jos 4 godine u partizanu, sve je to u cilju povecanja njegove cene (sto duzi ugovor, to veca cena transfera), ali ovo je dobra vest, svakako! E kad bi ih jos trenirao Dule Vujosevic, gde bi nam bio kraj :-)

ajmo milivoje

pre 15 godina

KKP
Brate,ajde ne drži nas u neizvesnosti,o kom strancu je reč?Poznat,nepoznat,pozicija,koliko je realno da dodje?A ako kažeš da Paunović dolazi,verujem ti da je tako,jer do sada nisi puštao neke lažne informacije u javnost!

Joker

pre 15 godina

toooooo!!

e ovo (ostanak njega i moreire) ce nam biti vrijednije od bilo kog pojacanja!

uz malo srece, liga sampiona je na dohvat ruke!

nemanja87

pre 15 godina

Bobisha care aj uporedi cene na trzistu i rejting Zuke,Moreire,Dijare,Tosica,Obradovica i Djordjevica koji cine kostur Partizana iz prosle sezone sa igracima koji ostaju u Zvezdi sledece sezone.(Koroman,Milijas,Gaj,Burzanovic,Ninkov i verovatno Kastiljo)Veruj mi da ovi iz Partizana nisu nista bolji vec su verovatno i slabiji za nijansu.Druga stvar Zvezda da je dovela i mene za trenera veruj mi da Jokanovic ne bi bio u nekoj prednosti.Mislim da je Partizan samo u prednosti zato sto je doveo igrace ranije,ali ipak on i ranije pocinje kvalifikacije.

Kovach

pre 15 godina

Bravo,brat moj iz Afriku!E,a 'oce neko da mi kaze sto Zvezdin trener ne moze da prica?Pa nije bas toliko torima...Tomicu,brate moj,dovedi nam jos jednog centarfora i jednog zadnjeg veznog!

Jack

pre 15 godina

ale ale ale ostaje dijara nas crni majstor sada jos jednog napadaca za ligu sampiona i idemo!!!pozdrav za komsinicu koje je dovela "sjajnog trenera"xaxa
slavice se titula titula

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

A bas se ponadao da ce da pobegne iz partizana!!!! Na njegovu zalost to je bila samo novinarska patkica i pokusaj njegovog menadzera da mu podigne cenu!!!! jos jedan dokaz da partizanovi fudbaleri ne trebaju nikom!!! Tesko ces ti otici iz partizana,kada jedan basta ode u udineze,a Diara ne treba nikom,sta reci!!! Toliko o tome koliko se ceni zvezdina skola,dok je partizanovim igracima najveci uspeh da se vrate kuci kao sto su lutali i kao sto su se vracali:Kralj,Ilic,Nadj,mirkovic,Lazovic,Djordjevic itd,a vraca ce se jos,prvi koji ce se mozda vratiti je Marinkovic...itd!!!

Jerez

pre 15 godina

Prvo mali copy-paste

Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)

E sad, nisam siguran za Paunovica, pre nekoliko godina bi bio sjajno pojacanje, ali sad mislim da ne, prvo mator je, drugo imamo previse igraca na sredini terena a napadaca (kvalitetnih) malo. Kada bi Tomic bio malo vizionar pa doveo neke od ovih igraca:
Kallon - bez ugovora
Wanderlei - iz Ponte Prete sjajan napadac, vrednost negde oko 1,2 miliona,
Martin Kamburov - vrednost oko 1,5 miliona, a li vredi svaki cent,
Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)
Mauricio Pinila iz Hartsa - igrao za Sporting iz Lisabona, vrednost oko 1 milion.
Od svih ovih kad bi mene pitali prva dvojica bi bili idealni, tada bi bili bas mocni!!!

Jale Dobric

pre 15 godina

Pozdrav!
Za CRVENO BELO SRCE komentar: Bastu ste utrpali Udinezeu a sta svaki navijac licno misli o njemu to nije bitno. Svaka cast za Dijaru. Za LS treba jos igrac kalibra Igora Duljaja, a to nemamo i kako vidim necemo imati. Mislim da upravi nisu potrebne takve predstave. Plakacemo mi za Zekom ja vam kazem. Svi u Partizanu moraju 1.biti Grobari, a ne biznismeni I mondijalisti koji Zvezdu smatraju prijateljem.
Tesko ce biti, ali nadajmo se da ce se"gibanica" Lige Sampiona ponovo tresti na centru JNA

pfc

pre 15 godina

Bravo Dijara bravo legendarna upravo tako se to radi.Jos jedan dokaz da gledamo u buducnost svaka cast!Jel moze neko da mi kaze sta ce biti sa igracima koji ce igrati u Pekingu A IZ PARTIZANA su termini se malo preklapaju koliko ce izostati sa kvalifikacija.

Ninoslav

pre 15 godina

"moramo da pobedimo velike timove, kao što su, na primer, Barselona" hahahahhahahaha tako je pobedice te i mancester u finalu tices biti trostruki strelac sa tribina ce se cuti urlici CRNA MAMBA ole ole buhahahha e tacno su od senegalca napravili tipicnog partizanovca ;]] tuga jad i cemer ;]]

misha

pre 15 godina

@nikola
Prijatelju,Balazs Dzsudzsak vec celu polusezonu igra u PSV-u, i to veoma dobro, tako da... Nema sansssssseeeee. Volim i ja FM, ali ne treba preterivatai.

srki

pre 15 godina

@jerez
nije ti ovo menadzer pa da ti igraci valjaju...kakav crni kalon...pinilja? lik koji je iz porta presao u harts?...
---------bozovic---------
-------------------------
---djordjevic--ngambi----
stevanovic------obradovic
-------------------------
-----------zuka----------
----moreira----zaim------
-------------------------
paunovic------------tosic
----------dijara---------

p.s. jel zna neko da li je ngambi igrao prosle i ove subote za kamerun?

A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula

nikola

pre 15 godina

mika aaritali je stvarno extra igrac,mislim da je buduci rooney i mislim da bi rene mihelic iz maribora bio extra pojacanje kao i balazs dzsudzak debrecen i artem radzakov iz bate

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

konacno prava vest pred pripreme i kvalifikacije za LS.Mogli bi mnogi nasi mladi igraci da se ugledaju na ove strance a ne da posle prve ponude bezglavo jurcaju napolje.

shomy

pre 15 godina

znaci jos da su stavili kerlona i moses-a uz alexa iz vaska i to su svi igraci iz manager-a koji postanu bum....ako se tomic bude oslanjao na manager,tesko nama...tamo je i lazetic zarko dobar,ali u stvarnosti....

CRVENO BELO SRCE

pre 15 godina

A bas se ponadao da ce da pobegne iz partizana!!!! Na njegovu zalost to je bila samo novinarska patkica i pokusaj njegovog menadzera da mu podigne cenu!!!! jos jedan dokaz da partizanovi fudbaleri ne trebaju nikom!!! Tesko ces ti otici iz partizana,kada jedan basta ode u udineze,a Diara ne treba nikom,sta reci!!! Toliko o tome koliko se ceni zvezdina skola,dok je partizanovim igracima najveci uspeh da se vrate kuci kao sto su lutali i kao sto su se vracali:Kralj,Ilic,Nadj,mirkovic,Lazovic,Djordjevic itd,a vraca ce se jos,prvi koji ce se mozda vratiti je Marinkovic...itd!!!

A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula

Ninoslav

pre 15 godina

"moramo da pobedimo velike timove, kao što su, na primer, Barselona" hahahahhahahaha tako je pobedice te i mancester u finalu tices biti trostruki strelac sa tribina ce se cuti urlici CRNA MAMBA ole ole buhahahha e tacno su od senegalca napravili tipicnog partizanovca ;]] tuga jad i cemer ;]]

vladan

pre 15 godina

Mislim da je IMPERATIV dovodjenje jos jednog centarfora EVROPSKOG pedigrea koji ce biti u paru sa Diarrom,jer sjetimo se kako je skripalo u napadu u utakmicama u kojima je pauzirao Jovetic,a Bogunovic i ostali,uz duzno postovanje,nisu igraci koji bi bili dostojna zamjena za Jovetica,ako nista drugo,ono zbog iskustva koje im nedostaje.Dakle,upravo odresi kesu i dovedi jednog rasnog napadaca,inace nista od evro ambicija,a bogami i titule. Osjecam da ce se zvezdasi opasno pojacati,treba im parirati sledece sezone. Ko se slaze nek PREDLOZI!

nemanja87

pre 15 godina

Bobisha care aj uporedi cene na trzistu i rejting Zuke,Moreire,Dijare,Tosica,Obradovica i Djordjevica koji cine kostur Partizana iz prosle sezone sa igracima koji ostaju u Zvezdi sledece sezone.(Koroman,Milijas,Gaj,Burzanovic,Ninkov i verovatno Kastiljo)Veruj mi da ovi iz Partizana nisu nista bolji vec su verovatno i slabiji za nijansu.Druga stvar Zvezda da je dovela i mene za trenera veruj mi da Jokanovic ne bi bio u nekoj prednosti.Mislim da je Partizan samo u prednosti zato sto je doveo igrace ranije,ali ipak on i ranije pocinje kvalifikacije.

Đorđe

pre 15 godina

Sjajna vest!!!
Tim za LŠ:
Golman- Božović
Štoperi- Đorđević i Ngambi
Bekovi- Obradović i Stevanović
Sredina-Juca, Moreira, Tošić,Zajem
Napad- Diara i još jedno dobro pojačanje.
Samo napred idemo u LŠ!

Ivan_NI

pre 15 godina

Mislim da je klub donekle shvatio da rasprodajom igraca nakon dobre sezone ekipa u narednoj ne moze da ponovi dobre rezultate a narocito ne da ih poboljsa ulaskom u LS.Realno gledano Partizan ce zadrzati kostur ekipe iz prosle sezone,ostali su sjajni Zuka,Moreira i Diara,nadam se da ce odbranom komandovati Djordjevic i uz mlade talente koji su u ekipi tim sasvim sigurno moze opet osvojiti titulu.E sad,da vidimo sta je sa LS?Za to takmicenje nam trebaju extra pojacanja,trenutno svakoj poziciji u timu nedostaje po 1-2 veoma kvalitetna fudbalera,narocito u odbrani i napadu.Sve ove igrace koje je Partizan doveo tek treba uigrati i videti na delu.za LS
nama trebaju provereni igraci,za to naravno treba i para ali ako se vec nema toliko para neka se prica o Uefa kupu kao krajnjem dometu ekipe.Ako se ne pojacamo znatno vise tako ce i biti,i opet ce se posle siriti razocarenja kako se nismo plasirali,pa kako nemamo srece...to su vec zastarele fore!Ako se u nesto ne ulozi veci kes nema onda nista od uspeha!Dijara je siguran da ce uci u LS ali ako naleti na Barsu u kvalifikacijama ne znam sta ce misliti...uz postovanje prema njemu i svim igracima tesko ovaj tim prolazi 3 kolo kvalifikacija...samo treba biti realan!Srecno

KKP

pre 15 godina

Znalo se jos ranije da ostaje, ali svaka cat Tomicu. Sa jednim tako kvalitetnim spicem, koji je imao puno ponuda, produzen je ugovor na 4 GODINE!!! Svaka cast! U ponedeljak na prozivku stize 6 pojacanje, povratnik u crno-beli dres, Veljko Paunovic! Moze da igra i spica i u veznom redu. A stize jos jedan stranac, ali o tome za neki dan...

Cika Tole je kupio i 007 titulu?

pre 15 godina

BLACK MAMBA!!!

Ja sam gledao na NAT GEO WILD neku emisiju, i znate koja je najsmrtonosnija zmija na svetu??? crNa maMba
Njeni ujedi pogotovo su smrtonosni za nasu komsinicu!:)

srki

pre 15 godina

@jerez
nije ti ovo menadzer pa da ti igraci valjaju...kakav crni kalon...pinilja? lik koji je iz porta presao u harts?...
---------bozovic---------
-------------------------
---djordjevic--ngambi----
stevanovic------obradovic
-------------------------
-----------zuka----------
----moreira----zaim------
-------------------------
paunovic------------tosic
----------dijara---------

p.s. jel zna neko da li je ngambi igrao prosle i ove subote za kamerun?

nikola

pre 15 godina

mika aaritali je stvarno extra igrac,mislim da je buduci rooney i mislim da bi rene mihelic iz maribora bio extra pojacanje kao i balazs dzsudzak debrecen i artem radzakov iz bate

Jale Dobric

pre 15 godina

Pozdrav!
Za CRVENO BELO SRCE komentar: Bastu ste utrpali Udinezeu a sta svaki navijac licno misli o njemu to nije bitno. Svaka cast za Dijaru. Za LS treba jos igrac kalibra Igora Duljaja, a to nemamo i kako vidim necemo imati. Mislim da upravi nisu potrebne takve predstave. Plakacemo mi za Zekom ja vam kazem. Svi u Partizanu moraju 1.biti Grobari, a ne biznismeni I mondijalisti koji Zvezdu smatraju prijateljem.
Tesko ce biti, ali nadajmo se da ce se"gibanica" Lige Sampiona ponovo tresti na centru JNA

zorz

pre 15 godina

Dijara brate nas hvala sto si ostao jos ovu sezonu.Realno je da si mogao da odes,stavis potpis na 4-5 puta jaci ugovor i obezbedis se materijalno ali ti si ostao sto Grobari znaju da cene.Nadam se da ce ti se vratiti ovaj potez i da ces posle jos boljih igara u Partizanu otici u mnogo veci klub nego sto si mogao da odes ove sezone.

deki

pre 15 godina

A onaj "zvezdin" joao carlos podpisao za genk, eto to ga na Bunjo!!!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/15018/joaocarlos/transferdaten.html

prolaznik

pre 15 godina

Znate li sta mene ovde najvise pogadja!? Svi u klubu rade svim srcem, i vodjstvo i trener i igraci, nema sukoba navijaca i uprave, navijaca dolazi sve vise, sve se radi u odlicnoj atmosferi... - i to nas zacudjava! Pa ljudi ovo treba da bude normalno! Mnogo su klub unistavali i tlacili Zecevici, Bjekovici i slicni, da smo na normalne stvari postali euforicni kao da smo osvojili Ligu sampiona. Ljudi, ovo je Partizan i ovako se radi u njemu! Nemojte da vas to iznenadjuje!
Parni valjak je tek u leru...

Jack

pre 15 godina

ale ale ale ostaje dijara nas crni majstor sada jos jednog napadaca za ligu sampiona i idemo!!!pozdrav za komsinicu koje je dovela "sjajnog trenera"xaxa
slavice se titula titula

Partizan Forever!

pre 15 godina

OOOO! Stvarno se iznenadih covjek je dosao u Evropu da zaradi koji dinar a ipak izabere Partizan i pored veceg novca koji su mu nudili ostali klubovi. Svaka ti cast brate pokazao si kakav si covjek a svi znamo da si odlican igrac. Ne mogu da vjerujem da uspijevamo da zadrzimo ovakve igrace , stvarno ovo je podvig u danasnjem fudbalu gdje se sve vrti oko novca.
I jos nesto: Kad pocnu utakmice za Ligu sampiona planiram da putujem iz Podgorice vozom na plus 40 da bih gledao Partizan i nadam se da cemo uspjeti da se kvalifikujemo. Jer ukoliko ne bi uspjeli,stvarno ne bih podnio jos jednom da se vracem iz Beograda za Podgoricu kao protiv Artmedije. Jer vjerujte mi ljudi, to je bilo najduze putovanje u mom zivotu! Ali mislim da cemo ovog puta proci pa ce biti slavlja!!!

avalon

pre 15 godina

"Hvala upravi sto je produzila ugovor sa mnom"-A,ha,ha,ha,! Svaka cast majstore,tako se postuje Partizan! To od domaceg igraca nikada ne bi doziveli! Da bog da dao 35 gola u sledecoj sezoni i onda otisao u neki veliki klub na zapadu! Ti to zasluzujes!

ajmo milivoje

pre 15 godina

"Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom."Objavljeno u današnjem broju lista Danas!Ilić,Vukić?

Banjaluka

pre 15 godina

Može li ko nešto više da kaže o ovom Petroviću. Lik je visok kao i Jokanović, igra na istoj poziciji kao i Jokanović još samo da zna igrati kao što je i Jokanović igrao. Interesuje me kakve su mu motoričke sposobnosti s obzirom da je visok 1,93. Ako tu bude dobar ima sve predispozicije da bude koliko toliko dobar igrač. I interesuje me, ako mi neko može odgovoriti, šta je sa ovim Edgarom. Da li je još uvijek bliži zvjezdi ili će ipak doći u Partizan. Imam neki predosjećaj da bi sa njim Partizan u potpunosti kompletirao ekipu za kvalifikacije.Pozdrav iz Banjaluke.

Anonymous

pre 15 godina

Bravo Diarra...i ovo smatrajte "pojacanjem" jer da je on otisao svasta bi bilo :) Sad jos jedan kvalitetan spic,da ga uparimo sa Diarra-om i Fejsa i to je to.

juca

pre 15 godina

Bravo DIJARA ti si medju onima koj neidu u inostranstvo za vece pare a ne onaj RNIC kao veliki grobar pa nas izdo zbog para.HVALA MU BAR CE ODBRANA DA BUDE SIGURNIJA.

Jel neko cito danasnji "DANAS0"gde pise:Naredne nedelje srpski učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona mogao bi da dovede još jedno, ali vredno, i moguće poslednje pojačanje. Radi se o nekadašnjem vezisti crno-belih sa bogatom i dugom internacionalnom karijerom.

STA VI MISLITE KO BI MOGO TO DA BUDE?

Kazu da Moreirin menadzer dovodi jednog igraca u PFC.

Igor

pre 15 godina

Jeste li primetili da srpske klince uvaljuju u inostranstvo sto pre, prvom prilikom, dok dobri stranci (npr. Kastiljo) mahom ostaju.
Pitam se, da nema to veze sa agentima nasih klinaca, koji su redom mafijoze koje samo cekaju da se ogrebu?

pfc

pre 15 godina

Bravo Dijara bravo legendarna upravo tako se to radi.Jos jedan dokaz da gledamo u buducnost svaka cast!Jel moze neko da mi kaze sta ce biti sa igracima koji ce igrati u Pekingu A IZ PARTIZANA su termini se malo preklapaju koliko ce izostati sa kvalifikacija.

velja

pre 15 godina

Dugo me neki paraf ovoliko nije obradovao. Fantastican igrac igrace josh u najsvetijem dresu. Joshe je potpisao na 4 godine sto znaci da ce imati cvrst ugovor sto ce imati eventualno posledicu odlicno obestecenje u nekoj od narednih sezona.

bobisha

pre 15 godina

Mislim da je Partizan u velikoj prednosti ispred CZ u sledecoj sezoni! Zadrzavanje skoro kompletnog tima,pojacavanje zadnje linija sa Ngambijem,Desnog beka sa Stevanovicem i vezni red sa fantasticnim Zaimom sa bazom:Diarra,Moreira,Juca,Djordjevic,Obradovic i Tosic,obecava puno radosti svim grobarima sirom sveta! Kakve god igrace da CZ dovede sledi njihovo prilagodjavanje(recimo njihova proslo letosnja pojacanja sigurno nisu losi igraci-nisu se ljudi snasli!),uigravanje i sl! O,novom treneru i da ne pricam.Zato je realno da Partizan osvoji sve i sledece godine! Samo...nadam se da Tomic nece napraviti Bjekovicevu gresku od sezone sa Artmedijom i da ce Diarri dovesti partnera sa imenom i prezimenom u napadu i cemo se iznagledati golova i tog novog tandema.

Joker

pre 15 godina

toooooo!!

e ovo (ostanak njega i moreire) ce nam biti vrijednije od bilo kog pojacanja!

uz malo srece, liga sampiona je na dohvat ruke!

Doodoolentze

pre 15 godina

A sto se tice onoga da je bio u Senegalu na odmoru,samo cu se nasmejati-AAAAAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

Laze,bre,srpski zet,bio u Ivanjici kod devojcice!!!!

R10

pre 15 godina

Diara i Moreira su najbolji igraci partizana u zadnjih 10 godina. Moreira ima pasove kao Ronaldinho. A brzeg igraca od Diare nisam video. Titula je sigurno nasa i sledece sezone.

BiP

pre 15 godina

Ubedljivo najvece pojacanje za sledecu sezonu !!!
p.s. Samo da ne stoji u ugovoru da ce od sledeceg transfera menadzer dobiti nekih 50% , jer sma ubedjen da ce preci u sledeci klub za velike pare ...

Lj

pre 15 godina

Nisam "Partizanovac" ali ovom coveku svaka cast. Veci je patriota od 95% nasih decaka koji odmah pobegnu cim im ispred nosa mahnu zelenim paricama. Da je hteo mogao je bar 4x jaci ugovor potpisati u inostranstvu. Njegove lojalne i optimisticke izjave ukazuju na pozitivan karakter ovog coveka.

dalibor

pre 15 godina

dobro, to svakako ne znaci da ce igrati jos 4 godine u partizanu, sve je to u cilju povecanja njegove cene (sto duzi ugovor, to veca cena transfera), ali ovo je dobra vest, svakako! E kad bi ih jos trenirao Dule Vujosevic, gde bi nam bio kraj :-)

cenoi beli

pre 15 godina

ovako...svesno smo prepustili edgara i devica crvenoj zvezdi..u dogovoru sa menadzerom stojadinovicem da bi kod nash dosao opet jedan crnac koji igra levo krilo....videcete...provereno..a edgar je odlican igrach..napred pfc..nappred dijara...pozz grobarima

MijaPFC

pre 15 godina

Svega mi,suze su mi posle kad sam cuo...pa ovo je prava jagoda na slagu...neka ih samo zdravlje posluzi,malo srece na zrebu pa ce ovo da bude ekipa za koju ce se tek cuti...majstore...4 godine... nemam reci...

MOLBA

pre 15 godina

Bilo bi dobro da objavite da je juce u Novom Sadu preminuo Abdulah Gegic covek koji je doveo nas Partizan do finala Kupa sampiona 1966.

Marko

pre 15 godina

IMA ZVEZDA DA CEKA … Pa nije cika TOLE potpisao na 4 godine!!!!! Da je on potpisao onda bi se vec zabrinuli!!!!! FKP=F-antasticno K-upljena T-itula
(A dali su i cika toletove sudije potpisale na 4 godine, 21. jun 2008 16:56)

Prvo, FKP ne moze da znaci Fantasticno Kupljena Titula jer ti je na kraju slovo P a ne T. Drugo, "da li" se pise odvojeno ako nisi znao. I trece, cela Srbija zna da nam je cika Tole kupio titulu, Partizan je sve titule u istoriji osvojio zahvaljujuci cika Toletu, Tole je namestio da Zvezda 16 godina ne prezimi u Evropi, SVE JE CIKA TOLE TO URADIO, ALI MOLIM TE NEMOJ VISE DA SMARAS SA TIM. Pusti nas da uzivamo u "namestenim" titulama i gledaj svoje (zvezdino) dvoriste.

Jerez

pre 15 godina

Prvo mali copy-paste

Prvo drago mi je sto je Edgar odlucio da pojaca komsije iz rupe, jer em dolazi na pozajmicu em nije igrac kalibra kao glavno pojacanje u napadu.
Ko ima Sport club mogao je u prethodnoj sezoni da posmatra nekoliko utakmica akademike, ka ja, i video bi sledece: prvo moram da kazem da je stvarno solidan u skok igri, i kada je sam ispred golmana (retke prilike), drugo sto se tice kretanja na terenu bez lopte ai sa njom tu je katastrofa, nema uopste logicnih otvaranja, po meni je gori cak i od Odite (retki su takvi, al ih ima), i trece pregled igre mu je najlosiji, nema dobrih pasova, u duel igri sa njegovih 72 kg na 190 je preslab, jedino sto uspeva sa solidnom tehnikom da prodje ispodprosecne odbrambene igraca (kojih nema u kvalifik. za LS). Iz svega ovoga bas mi je drago sto je kod komsija jer upotpunjava fantasticni tandem sa Milankom i Jestofolom!!!
(Jerez, 12. jun 2008 23:25)

E sad, nisam siguran za Paunovica, pre nekoliko godina bi bio sjajno pojacanje, ali sad mislim da ne, prvo mator je, drugo imamo previse igraca na sredini terena a napadaca (kvalitetnih) malo. Kada bi Tomic bio malo vizionar pa doveo neke od ovih igraca:
Kallon - bez ugovora
Wanderlei - iz Ponte Prete sjajan napadac, vrednost negde oko 1,2 miliona,
Martin Kamburov - vrednost oko 1,5 miliona, a li vredi svaki cent,
Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)
Mauricio Pinila iz Hartsa - igrao za Sporting iz Lisabona, vrednost oko 1 milion.
Od svih ovih kad bi mene pitali prva dvojica bi bili idealni, tada bi bili bas mocni!!!

ajmo milivoje

pre 15 godina

KKP
Brate,ajde ne drži nas u neizvesnosti,o kom strancu je reč?Poznat,nepoznat,pozicija,koliko je realno da dodje?A ako kažeš da Paunović dolazi,verujem ti da je tako,jer do sada nisi puštao neke lažne informacije u javnost!

arsenije88

pre 15 godina

Mika Aaritali iz HJK - istice mu ugovor, pa bi cena oko 400.000-500.000 bila savrsena ali bi imali sjajnog mladog napadaca (188, sjajno igra i nogom i glavom, bio godinu i po u Aston vili u mladjim kategorijama)

dobar predlog , slazem se !

KKP

pre 15 godina

Boze, kako vi lupetate i o cemu vi pricate. Vi bi ovog i onog... Smesno stvarno.
Nenad Djordjevic ostaje u Partizanu! To je vest koja je najsvezija i raduje nas navijace. Djordjevic ce, kao i Dijara, produziti ugovor! Tomicu, svaka cast zaista!

misha

pre 15 godina

@nikola
Prijatelju,Balazs Dzsudzsak vec celu polusezonu igra u PSV-u, i to veoma dobro, tako da... Nema sansssssseeeee. Volim i ja FM, ali ne treba preterivatai.

Kovach

pre 15 godina

Bravo,brat moj iz Afriku!E,a 'oce neko da mi kaze sto Zvezdin trener ne moze da prica?Pa nije bas toliko torima...Tomicu,brate moj,dovedi nam jos jednog centarfora i jednog zadnjeg veznog!

shomy

pre 15 godina

znaci jos da su stavili kerlona i moses-a uz alexa iz vaska i to su svi igraci iz manager-a koji postanu bum....ako se tomic bude oslanjao na manager,tesko nama...tamo je i lazetic zarko dobar,ali u stvarnosti....

cengi pfc conoplja

pre 15 godina

konacno prava vest pred pripreme i kvalifikacije za LS.Mogli bi mnogi nasi mladi igraci da se ugledaju na ove strance a ne da posle prve ponude bezglavo jurcaju napolje.