Smeši mu se Oskar, a evo kako je odgovorio da li će na dodelu da povede bivšu suprugu

Ovo je očigledno godina Breda Pita. Ne samo da je osvojio već tri nagrade, već mu se možda smeši i prvi Oskar u karijeri. I za ovu nagradu je nominovan u kategoriji sporedna uloga u filmu "Bilo jednom u Holivudu".

Život

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

11:45

Smeši mu se Oskar, a evo kako je odgovorio da li će na dodelu da povede bivšu suprugu
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff

Iako je ranijih godina bilo dosta filmova u kojima je Pit imao glavnu ulogu i stvarno dobro uradio svoj posao, ova prestižna nagrada Američke filmske industrije uvek mu je izmicala. Mediji su često pisali da mu Oskar zapravo izmiče "zbog lepote".

Bred Pit je sinoć dobio još jednu nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari, a na pitanje novinara "kako mu ide na Tinderu", pošto se na prethodnoj dodeli nagrada našalio da će osvežiti svoj profil na ovoj mreži nakon silnih priznanja, odgovorio je uz osmeh: "Ne znam".

Na pitanje hoće li se pridružiti Instagram zajednici, budući da je pre samo nekoliko meseci to isto učinila i njegova bivša Aniston (i srušila internet), holivudski glumac je rekao: "Mislim da je taj prozor za mene zatvoren i prilično sam srećan zbog toga".
Foto: Getty/Emma McIntyre / Staff
Na nedavno održanoj dodeli SAG nagrada, na kojoj je takođe dobio priznanje za ulogu u filmu Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu", glumac se susreo sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, a od tada mediji jednostavno ne prestaju da pišu o njihovom eventualnom pomirenju. Tada je objavljena njihova prva zajednička fotografija nakon 15 godina.

Sada je i sam glumac zagolicao maštu mnogih. Naime, na pitanje ko će mu biti pratilja na predstojećoj ceremoniji dodele Oskara i da li će to biti upravo Dženifer Aniston, rekao da će to biti "jedna poznata ličnost".
Foto: Getty/Kevin Winter / Staff
Pit je rekao da ne čita novine, magazine ni vesti na Internetu, te da ne zna da ga povezuju sa bivšom, i dodao da su njih dvoje dobri prijatelji. Anistonova i Pit bili su u braku od 2000. do 2005. godine, otprilike do vremena kad je on glumio uz Anđelinu Džoli u filmu Gospodin i gospođa Smit.

Pit se kasnije oženio Anđelinom, a i Dženifer je uplovila u bračnu luku sa glumcem Džastinom Teruom, ali su se razveli samo posle dve godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: