Holivudska glumica oduševljena makedonskim filmom: "Neverovatan je" FOTO

Holivudska glumica Džejmi Li Kertis poručila je preko društvenih mreža da je oduševljena makedonskim dokumentarnim filmom "Zemlja meda", ističući da je neverovatan.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 19.01.2020.

14:30

Holivudska glumica oduševljena makedonskim filmom:
Foto: Getty/Jon Kopaloff

"Kako savršen trenutak za ovaj film. 'Zemlja meda' je neverovatan. Pohlepa. Nezasitost. Porodica. Ljubav. Poštenje. Priroda. Istrajnost. Oduševljena sam", napisala je Kertisova na svom profilu na Instagramu i Tviteru.

Makedonski film "Zemlja meda" je ove godine nominivan za Oskara u dve kategorije – za najbolji dokumetarac i za najbolji strani film.

Pored "Zemlje meda" za nabolji dokumentarni film nominivani su "Američka fabrika", "Pećina", "Doba demokratije" I "Za Sema", a za nabolji strani film "Korpus kristi" iz Poljske, "Prokletnici" iz Francuske, "Bol i slava" iz Španije i "Parazit" iz Južne Koreje.

Ceremonija dodeljivanja američke filmske nagrade Oskar biće održana 9. februara u Los Anđelesu, po 92. put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: