Pevačica ostavila alkohol: "Trezna sam četiri meseca. Osećam se bolje nego ikada"

Pevačica je objavila zašto je mnogo ponosna na sebe.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2019.

11:31

Pevačica ostavila alkohol:
Foto: Gettyimages/ Emma McIntyre / Staff

Majli Sajrus je u nedelju uveče u uživo prenosu na Instagramu priznala fanovima da želi neke privatne vesti da podeli sa njima. Ona zapravo pokušava da bude trezna i oseća se izuzetno zbog toga.

"Trezna sam četiri meseca. Osećam se bolje nego ikada. Ja isijavam", rekla je ona.

Novi dečko Kodi Simpson pridružio joj se u videu, a par je iskoristio priliku da se priseti kako su se stvari odvijale između njih i kako su od dugogodišnjeg prijateljstva postali intimni.

U videu su se prisetili njihovog prvog poljupca i Kodi je iskoristio priliku da kaže kako je ona bila jako teška za osvajanje, piše Marie Claire.

Izvor blizak paru otkrio je da oni rade na tome da ne izlaze mnogo i da vode zdrav način života kako bi pevačica ostala trezna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: