Predstavljao se kao Džordž Kluni, pa uhapšen na Tajlandu

Tajlandska policija saopštila je danas da je uhapsila Italijana osuđenog u Italiji na zatvorsku kaznu jer je koristio ime slavnog glumca Džordža Klunija kako bi namamio ljude da investiraju u njegovu nepostojeću kompaniju odeće.

Život

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 17.06.2019.

10:06

Default images

Odsek tajlandske policije za suzbijanje kriminala naveo je da je Frančesko Galdeli (58) uhapšen u subotu u Pataji pod sumnjom da nezakonito boravi u zemlji.

Takođe je uhapšena Vanja Gofi (45), osumnjičena da joj je istekla viza. Tajlandske vlasti navode da je Međunarodna kriminalistička policija (Interpol) izdala poternicu za Galdelijem. Sud u Milanu je 2010. godine odredio Galdeliju više od osam godina zatvora nakon što je proglašen krivim za upotrebu imena Džordža Klunija da bi prevario investitore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: