Smeh do suza: "Nije se toliko zabavila u poslednjih 25 godina" FOTO

Predsednik SAD Donald Tramp važi za vrlo duhovitog i vickastog državnika, što je dokazao i poslednjom posetom Velikoj Britaniji.

Život

Izvor: B92

Subota, 15.06.2019.

15:27

Smeh do suza:
Foto: Gettyimages / Dan Kitwood

Naime, američki predsednik je rekao kako je njegova poseta kraljici Elizabeti drugoj bila najzabavnija stvar za britansku kraljicu u poslednjih 25 godina.

Kraljica Elizabeta je u poslednjih 25 godina obeležila važne jubileje, posetila razne kontinente, slavila venčanja svojih unuka i rođenja praunuka, ali se i srela sa brojnim predsednicima država.

Ali, ako je verovati Trampovim izjavama, kraljica se nikada nije zabavila kao za vreme njegove posete prošle nedelje.
"Imamo odličan odnos, smejali smo se i zabavljali. Njeni ljudi kažu da se nije toliko zabavila u poslednjih 25 godina. Tada sam bio kritikovan zbog toga što su rekli da se previše zabavljamo", rekao je Tramp za emisiju "Foks end frends" kanala Foks Njuz.

Donald Tramp je po svemu sudeći uživao u poseti kraljici sa svojom porodicom.

Devedesettrogodišnja kraljica Elizabeta Druga ugostila je američkog predsednika i prvu damu koji su bili u državnoj poseti prošle nedelje.

Deo posete obuhvatao je susret sa kraljicom, kao i večeru u Bakingemskoj palati.
Foto: Getty/Chris Jackson

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: